Γαλανόπουλος: «Αν δεν είμαστε έτοιμοι στο πρώτο ματς, δεν θα είμαστε ποτέ!»

Γαλανόπουλος: «Αν δεν είμαστε έτοιμοι στο πρώτο ματς, δεν θα είμαστε ποτέ!»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ

Για ακόμη μια φορά έκανε πολύ καλό παιχνίδι ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα με την Κορόνα Κίελτσε μίλησε για την ανάγκη να είναι έτοιμη η ΑΕΚ στο πρώτο ματς τέλη Ιουλίου για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού χαφ:

Για τα ασταμάτητα τρεξίματα του: «Είναι από τα δυνατά μου σημεία, προσπαθώ να το εκμεταλλευτώ όσο περισσότερο μπορώ αυτό το στοιχείο, αλλά κάποιες φορές δεν είναι απαραίτητο, γιατί πρέπει να κρατήσεις τη μπάλα, να την κυκλοφορήσεις».

Για την εικόνα της ομάδας: «Είναι νωρίς ακόμη για να παίξουμε όπως θέλουμε. Στα πρώτα δύο παιχνίδια προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό, δουλεύουμε στην τακτική και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους».

Για το αν θα είναι έτοιμοι για το πρώτο προκριματικό: «Είναι ο πρώτος στόχος και από τους πιο σημαντικούς και για τον κόσμο μας και για την ομάδα. Αν δεν είμαστε έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι, δεν θα είμαστε σε κανένα»…

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X