Είναι τρελοί αυτοί οι Ενωσίτες (ΦΩΤΟ)

Είναι τρελοί αυτοί οι Ενωσίτες (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το μεγαλείο του κόσμου της ΑΕΚ και τη σταθερή συμπαράσταση στην ομάδα, έχουν ειπωθεί και γραφτεί πολλά. Αλλά φέτος φαίνεται πως θα λεχθούν ακόμα περισσότερα. Πως αλλιώς να καταγραφεί πως στην καρδιά του καλοκαιριού, με θερμοκρασίες στα ύψη και με τις θάλασσες να έλκουν, υπήρξαν εκατοντάδες που έσπευσαν σαββατιάτικα να ανανεώσουν το διαρκείας τους. Οι περίπου 50 μάλιστα, είχαν φτάσει από νωρίς το πρωί, πριν καν ανοίξουν τα γραφεία.

Δικαιολογημένα, η ημέρα θεωρείται από την ΑΕΚ ως η πιο εντυπωσιακή στην ανανέωση των διαρκείας. Ακόμα και όσοι είναι έμπειροι από διαδικασίες, έπαθαν πλάκα όταν είδαν 50 άτομα να περιμένουν στο άνοιγμα. Μόνο την πρώτη ώρα ανανεώθηκαν 100 κάρτες. Ολο το προσωπικό δουλεύει σε εντατικούς ρυθμούς, ώστε να εξυπηρετείται ο κόσμος και οι ουρές να μένουν εντός ΟΑΚΑ και όχι έξω στη ζέστη.

Ετσι και αλλιώς πάντως, η εξυπηρέτηση είναι μια χαρά και έτσι φαίνεται ότι θα πάει μέχρι τις 14.00 που δουλεύει σήμερα το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας. Φαινόταν πάντως και από τις προηγούμενες μέρες, ότι ο ρυθμός ανανεώσεων γίνεται ολοένα και πιο αυξητικός όσο περνάει ο καιρός. Αλλωστε, οι ανανεώσεις είναι μέχρι το επόμενο Σάββατο και από 20 Ιουλίου ξεκινάει η ελεύθερη διάθεση.

Είναι τρελοί αυτοί οι Ενωσίτες (ΦΩΤΟ) Είναι τρελοί αυτοί οι Ενωσίτες (ΦΩΤΟ)Είναι τρελοί αυτοί οι Ενωσίτες (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X