Δυσοίωνο το μέλλον του Αραούχο στη Λας Πάλμας

Ο δικός μας Αραούχο, ο άνθρωπος που μας... σήκωσε από την καρέκλα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα δημοσιεύματα από τα Κανάρια Νησιά συνεχίζονται, όσον αφορά το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο στην Λας Πάλμας. Η διοίκηση της ισπανικής ομάδας έκανε την έκπληξη και αποφάσισε να «παγώσει» το θέμα του Ιταλού προπονητή Ντε Ζέρμπι και να δώσει τα «κλειδιά» της Λας Πάλμας, στον τεχνικό της δεύτερης ομάδας, Μανόλο Μάρκες.

Ο Ιταλός τεχνικός, είχε ανάψει το «πράσινο» φως για να ξεκινήσει ο «Τσίνο» προετοιμασία με την Λας Πάλμας, ωστόσο σύμφωνα με τα ΜΜΕ των Καναρίων Νήσων, ο Αραούχο βρίσκεται ξανά στον… αέρα, μετά τον ερχομό του Μάρκες

Πιο συγκεκριμένα η τοπική ιστοσελίδα «canarias7» αναφέρει πως «ο Μανόλο Μάρκες δεν θέλει να έχει ένα μεγάλο ρόστερ και θεωρεί πως με τους Καλέρι, Μπόατενγκ, Βίτολο, Βιέρα, Τάνα ή Τολέδο και Ματέο Γκαρσία δεν υπάρχει ανάγκη να προστεθεί κι άλλος παίκτης. Και πέρα από αυτό, ο Αραούχο πρέπει να συμβιβαστεί με έναν προπονητή που θέλει πειθαρχία και θυσίες. Δεν είναι τυχαίο ότι στις πρώτες τοποθετήσεις του ο Μάρκεθ στάθηκε πολύ στα προβλήματα που υπήρχαν στα αποδυτήρια την περασμένη σεζόν, τονίζοντας ότι πρέπει να χαράξουμε έναν άλλον δρόμοΚαι ως εκ τούτου, με την άφιξη του νέου προπονητή, ίσως ξανά ανοίξει η συζήτηση για την παραχώρηση του Αργεντινού επιθετικού» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Τα πάντα αναμένονται να ξεκαθαρίσουν σε λίγες μέρες, με την έναρξη της προετοιμασίας της Λας Πάλμας, αλλά το παραπάνω δημοσίευμα αφήνει αισιόδοξα μηνύματα, τόσο για την ΑΕΚ, όσο και για τον Σέρχιο Αραούχο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X