«Σφαίρα ο Τρίστασον»

Εικόνες από την μεταγραφή Τρίστασον στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απο τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι το καλοκαίρι του 2016 ο Αρνορ Τρίστασον παρότι Ισλανδός έβγαζε το ποδοσφαιρικό… ψωμί του στην Σουηδία. Με την φανέλα της Νόρκεπινγκ. Και τελικά κατέκτησε εκεί σε μια σούπερ σεζόν και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο το 2015. Δηλαδή, έδειξε εκεί τα… καλύτερα του.

Συνολικά με την φανέλα της σουηδικής ομάδας σε 66 παιχνίδια έβαλε 16 γκολ και είχε 19 ασίστ (5.200 λεπτά). Ετσι η «LiveSport» ζήτησε την άποψη του… ειδικού. Ο Σουηδός δημοσιογράφος της «Expressen» Ντάνιελ Κριστόφερσον μας περιέγραψε τον Ισλανδό εξτρέμ και ουσιαστικά «φωτογράφισε» ότι η ΑΕΚ έκανε… διανά με την επιλογή του Τρίστασον.

«Είναι ένας πολύ καλός παίκτης όπως είδαμε όσο έπαιξε στην Σουηδία, αλλά και με την Εθνική Ισλανδίας. Ηταν ένας από τους κορυφαίους μεσοεπιθετικούς στο πρωτάθλημα, και ο καλύτερος και παίκτης-κλειδί για την Νόρκεπινγκ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2015» είπε αρχικά και εν συνεχεία τον περιέγραψε αγωνιστικά με τα θετικά και τα αρνητικά του «Ειναι ταχύτατος παίκτης, πολύ καλός στο ένας εναντίον εντός και πανέξυπνος στις κινήσεις του. Εχει καλή πάσα, δίνει ασίστ, ενώ σκοράρει με σχετική συχνότητα αν βρει χώρους. Παίζει αριστερό εξτρέμ, αλλά και δεξιά και γενικά στις τρεις περιφερειακές θέσεις γύρω από τον σέντερ φορ. Τα μειονεκτήματα του είναι η αμυντική προσήλωση του διότι δεν είναι από τους παίκτες που θα κάνουν τάκλιν, δεν είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι και κάποια διαστήματα χάνεται κατά τη διάρκεια των αγώνων αν δεν παίρνει την μπάλα».

Αναφορικά με την αποχώρηση του από την Ραπίντ Βιέννης σχολίασε ο Κριστόφερσον «Μοιάζει παράξενο για μένα γιατί φεύγει από την Ραπίντ, γιατί ξέρω ότι ήταν ευχαριστημένος εκεί. Μάλλον θα θέλουν να απαλλαγούν από κάποιους παίκτες και τελικά ένας από αυτούς είναι και ο Τρίστασον, ο οποίος έδειξε ότι ήθελε να φύγει», ενώ συμπλήρωσε για την επιλογή του συμπατριώτη του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ με τον Ισλανδό αναφέροντας «Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς τον ξέρει πολύ καλά. Και ξέρει ότι αν έχει χρόνο θα δείξει την αξία του. Σίγουρα θα έχει εμπιστοσύνη από τον προπονητή του στην ΑΕΚ και γενικότερα την ομάδα και έτσι θα νιώσει αυτοπεποίθηση. Αυτό του κάνει καλό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σουηδός δημοσιογράφος για τον 24χρονο Ισλανδό ακραίο επιθετικό που είναι πλέον… κιτρινόμαυρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X