Τρελαμένος ο «Βίκινγκ» από σήμερα στην Πολωνία

Τρελαμένος ο «Βίκινγκ» από σήμερα στην Πολωνία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ‘Αρνορ Τρίστασον ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ και αποτελεί το 7ο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ. Ο Ισλανός εξτρέμ, ο οποίος θα φορά το νούμερο «30», έφτασε χθες το μεσημέρι στην Αθήνα, το απόγευμα πήγε για τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και αργά το βράδυ βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Το τελευταίο απόκτημα της ΑΕΚ θα αναχωρήσει το πρωί στις (10:00) για την Πολωνία και θα μπει άμεσα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ. Μάλιστα, ο Ισλανδός εξτρέμ βρίσκεται σε πολύ κατάσταση, με όσα έδειξαν τα αποτελέσματα των εργομετρικών.

Μαζί με τον Τρίστασον θα ταξιδέψει και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, για να βρεθεί και αυτός στο Κίελτσε, κοντά στην προετοιμασία της ομάδας.

Στην Πολωνία αύριο το απόγευμα θα φτάσει και ο Ούρος Τσόσιτς, με τον Σέρβο αμυντικό να βρίσκεται στη χώρα του και να πηγαίνει απευθείας από εκεί στο Κίελτσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X