Στην Αούστρια ο Βέστερμαν

Στην Αούστρια ο Βέστερμαν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Παρελθόν» και τυπικά από χθες αποτελεί από τον Άγιαξ ο Χέικο Βέστερμαν. Ο 33χρονος Γερμανός αμυντικός, «έλυσε» το συμβόλαιο του με τον «Αίαντα» και εν συνεχεία, βρέθηκε στην Βιέννη και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Αούστρια. Την περασμένη σεζόν ο Βέστερμαν, αγωνίστηκε σε μόλις τέσσερα παιχνίδια με τον Άγιαξ στην Eredivisie και άλλα δύο στο Europa League.

Στον μεταγραφικό τομέα, στον «στόχαστρο» του «Αίαντα», βρίσκεται ο Βραζιλιάνος Αρτούρ, ο οποίος προορίζεται ως ο αντι-Κλάασεν, μετά την αποχώρηση του τελευταίου για την Έβερτον. Συγκεκριμένα, ο Αρτούρ Ενρίκε Ράμος Ντε Ολιβέιρα, όπως είναι το πλήρες όνομα του, είναι 21χρονος Βραζιλιάνος μέσος που αγωνίζεται στην Γκρέμιο και θεωρείται ένα από τα πλέον ανερχόμενα ταλέντα καθώς τον αποκαλούν ως τον νέο «Αντρές Ινιέστα». Ο Αρτούρ, προωθήθηκε πέρσι στην πρώτη ομάδα της Γκρέμιο από την Κ19 και αμέσως, έκανε έδειξε πτυχές του πολύπλευρου ταλέντου του, με τον «Αίαντα» και την Φέγενορντ να «παρακολουθούν» την περίπτωση του ενώ έχει συμβόλαιο με την βραζιλιάνικη ομάδα ως το 2019.

Πηγή: ΩΡΑ των σπορ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X