Συμφωνία της ΑΕΚ με Λανς με... Κλωναρίδη στο Κίελτσε

Το 6μηνο που τον… πέταξε ψηλά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει αποφάσισε να κινηθεί για την απόκτηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη και με την Λανς και τον παίκτη να είναι θετικοί εξ’ αρχή. Ετσι το deal τελείωσε πολύ άμεσα.

Η Ενωση μάλιστα τελείωσε κιόλας σήμερα τις επαφές και… τελείωσε το deal με τους Γάλλους για να επιστρέψει ο Κλωναρίδης στην ΑΕΚ. Το ποσό που απαιτείται είναι στις 180.000 ευρώ, ενώ και το κασέ του νεαρού είναι στα… στάνταρ της ΠΑΕ.

Ο πρώτος στόχος ήταν εδώ και αρκετές ημέρες ο Κλωναρίδης να είναι στο Κίελτσε της Πολωνίας από την αρχή, ώστε να ενσωματωθεί άμεσα και να είναι διαθέσιμος για τα διπλά ματς της ΑΕΚ για τα προκριματικά του Champions League.

Ετσι, Τετάρτη βράδυ αναμένεται στην Αθήνα ο παίκτης και εν συνέχεια θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και θα ταξιδέψει πιθανότατα το Σάββατο για το Κίελτσε.

Η ΑΕΚ θέλει εξτρέμ, ο Μανόλο Χιμένεθ εμπλουτισμό του ελληνικού στοιχείου που ξέρει την ομάδα και ο Κλωναρίδης είναι παίκτης που μπορεί να της δώσει λύσεις με την ταχύτητά του και την ικανότητα να παίζει και ως δεύτερος επιθετικός, ενώ η Ένωση έχει πλέον ένα υγιές περιβάλλον που θα τον αγκαλιάσει και θα του δείξει εμπιστοσύνη σε σχέση με το προηγούμενο πέρασμα του (τον είχε αναδείξει ο Νίκος Κωστένογλου).

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι ο 24χρονος σε 20 παιχνίδια με το “τριφύλλι” κατάφερε να πετύχει 6 γκολ από τον Γενάρη και μετά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X