Πολύ κοντά στην ΑΕΚ ο Κλωναρίδης!

Πολύ κοντά στην ΑΕΚ ο Κλωναρίδης!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από χθες το απόγευμα κυκλοφόρησαν φήμες ότι η ΑΕΚ ασχολείται με την περίπτωση του Βίκτωρα Κλωναρίδη, από την στιγμή που ο ΠΑΟ έχει προβλήματα και ο Νίκος Λυμπερόπουλος που είχε τα… κονέ για την υπόθεση παραιτήθηκε.

Μάλιστα, η ΑΕΚ μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στον ΠΑΟ αποφάσισε να προχωρήσει την υπόθεση και όσοι βρίσκονται εντός συζητήσεων αναφέρουν ότι ο Βίκτωρας Κλωναρίδης είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Ενωση, στην ομάδα που τον ανέδειξε από τις Ακαδημίες της.

Η Λανς θέλει να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή που τη σεζόν που τέλειωσε αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όμως δύσκολα θα συνεχίσει εκεί και φέτος με το αντίτιμο να φτάνει περίπου τις 150.000 ευρώ. Ο Κλωναρίδης είναι θετικός στο να επιστρέψει στην Ελλάδα και να συνεργαστεί με τον Μανόλο Χιμένεθ ξανά, κάτι που είχε γίνει και στην πρώτη θητεία του Ισπανού στον πάγκο της ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πάντως από την πλευρά της θέλει να κρατά χαμηλούς τόνους και αναφέρει ότι δεν υπάρχει επαφή και συμφωνία με τον Κλωναρίδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X