Οι 2 προτάσεις που είχε ο Λόπες, το κασέ και ο ατζέντης του Μανόλο

Οι 2 προτάσεις που είχε ο Λόπες, το κασέ και ο ατζέντης του Μανόλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ελντερ Λόπες είναι τυπικά η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της ΑΕΚ και ουσιαστικά η 3η μετά τους Γιακουμάκη – Τσιντώτα που είναι χειμερινά deal.

Ο αριστερός μπακ που αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Λας Πάλμας είναι ο 10ος Πορτογάλος που φορά την φανέλα της ΑΕΚ στην ιστορία του συλλόγου (θα συναντήσει τους συμπατριώτες του Αλμέιδα-Σιμόες) και πριν επιλέξει την Ενωση είχε να διαλέξει ανάμεσα στην ΑΕΚ και δύο ομάδες από Πορτογαλία και Ελβετία. Τελικά η ευρωπαϊκή συμμετοχή και οι προοπτικές βασικού στην ΑΕΚ μετά τα όσα αρνητικά προκύπτουν από την υπόθεση Ντίντακ, τον… έσπρωξαν στο «ναι» προς τους «κιτρινόμαυρους».

Το κασέ του κυμαίνεται λίγο πάνω από τα 250.000 ευρώ ετησίως με την ΑΕΚ για ακόμη μια φορά να επιλέγει ελεύθερο στην αγορά ώστε να μειώσει το οικονομικό ρίσκο και να έχει μόνο… κέρδη στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Βεβαίως, μένει να φανεί αν θα έχει και στο αγωνιστικό από τον Πορτογάλο μπακ που δεν αποκλείεται να είναι και βασικός στα κρίσιμα ματς των προκριματικών του Champions League στις 25-26 Ιουλίου και 1-2 Αυγούστου.

Να σημειωθεί πάντως ότι στο deal για τον Λόπες, συμμετείχε και ο ατζέντης του Μανόλο Χιμένεθ. Αρα η επιλογή έχει κάτι παραπάνω και από την έγκριση του Ισπανού προπονητή της ΑΕΚ…

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X