Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας για το σενάριο «Αραούχο-Λιβάγια στην ΑΕΚ»

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας για το σενάριο «Αραούχο-Λιβάγια στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ μίλησ σχολίασε τα σημερινά δημοσιεύματα από την Ισπανία περί προχωρημένων επαφών με την ΑΕΚ για Αραούχο και Λιβάγια.

Το πιο πρόσφατο από τα εν λόγω δημοσιεύματα, αυτό της συνήθως έγκυρης «Marca», ανέφερε ότι ο 25χρονος Αργεντινός επιθετικός έχει ζητήσει από την διοίκηση της Λας Πάλμας να παραμείνει στην Ελλάδα για μια ακόμη σεζόν, καθώς είναι ευτυχισμένος στην Ένωση, προσηλωμένος στο ποδόσφαιρο και ενθουσιασμένος με την προοπτική να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πραγματικά, ο πρόεδρος του συλλόγου των Κανάριων Νήσων, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, παραδέχθηκε μιλώντας στο SDNA ότι «όντως ο ποδοσφαιριστής μας έχει εκφράσει την ικανοποίησή του για την παρουσία του στην Ελλάδα και τις συνθήκες που συνάντησε στην ΑΕΚ, αναμφίβολα δεν θα είχε πρόβλημα να συνεχίσει την επόμενη σεζόν σε αυτή την ομάδα».

Ωστόσο, «τα δημοσιεύματα περί προχωρημένων επαφών με την ΑΕΚ για την παραχώρησή του και αιτήματος του να αποχωρήσει αποτελούν εικασίες των δημοσιογράφων, καθώς η πρόθεση του συλλόγου μας είναι να τον κρατήσει, ειδικά εφόσον δεν έχουμε προχωρήσει ακόμα στην απόκτηση κάποιου άλλου επιθετικού». Γίνεται λοιπόν σαφές ότι θα χρειαστεί αρκετή υπομονή από την πλευρά της Ένωσης προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητές της να ολοκληρώσει αυτή την πολύ σημαντική μεταγραφή, με σύμμαχό της πάντως την επιθυμία του ποδοσφαιριστή, την οποία δεν αρνήθηκε ο πρόεδρος της Λας Πάλμας.
Όσον αφορά την έτερη περίπτωση επιθετικού του ισπανικού συλλόγου η οποία φέρεται να απασχολεί την ΑΕΚ, αυτή του 24χρονου Κροάτη Μάρκο Λιβάγια, ο κ. Ραμίρεθ άφησε να εννοηθεί ότι είναι πιο προχωρημένη από ότι αυτή του Σέρχιο Αραούχο, αλλά επίσης σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί «τελειωμένη», καθώς θα εξαρτηθεί επίσης από την ενίσχυση της ομάδας του στην γραμμή κρούσης κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού.

Το συμβόλαιο του Μάρκο Λιβάγια με την Λας Πάλμας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, η αγωνιστική παρουσία του (πέντε τέρματα σε 21 συμμετοχές στην Primera Division) την περίοδο 2016-17 δεν ήταν αρκετά… εντυπωσιακή σύμφωνα τουλάχιστον με τους Ισπανούς και εφόσον ο σύλλογος των Κανάριων Νήσων ολοκληρώσει σύντομα την απόκτηση κάποιου άλλου στράικερ, πιθανότατα ο ποδοσφαιριστής θα είναι άμεσα διαθέσιμος για δανεισμό.

Πηγή: sdna

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X