Έμεινε ελεύθερος ο Χάιμε, ορθάνοιχτος ο δρόμος για την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Έμεινε ελεύθερος ο Χάιμε, ορθάνοιχτος ο δρόμος για την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάιμε Ρομέρο το βράδυ της Δευτέρας εξασφάλισε την ελευθέρας του από την Οσασούνα, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα της Παμπλόνα και πλέον βρίσκεται ένα βήμα πριν την ΑΕΚ. Ο 26χρονος εξτρέμ και ισπανική ομάδα συμφώνησαν να λύσουν το συμβόλαιο κοινή συναινέσει, με ειδικό όρο να μην συμφωνήσει με ομάδα της Ισπανίας.

Ο Χάιμε, ο οποίος είναι ο «εκλεκτός» του Μανόλο Χιμένεθ για τα άκρα της επίθεσης, είχε συμβόλαιο μέχρι το 2018 με την Οσασούνα, ωστόσο ζήτησε να μείνει ελεύθερος, για λογαριασμό της ΑΕΚ, όπως επιβεβαιώνουν και τα ισπανικά ΜΜΕ.

Η ανακοίνωση της ισπανικής ομάδας

«Η Οσασούνα και η πλευρά του Χάιμε Ρομέρο ήρθαν σε συμφωνία για την λύση της συνεργασίας τους που τους έδενε μέχρι τον Ιούνιο του 2018. Η ομάδα τον άφησε με την προϋπόθεση να πάει σε ξένο σύλλογο. Αν αυτό δεν συμβεί και καταλήξει σε άλλη ισπανική ομάδα είτε της πρώτης είτε της δεύτερης κατηγορίας για την επόμενη χρονιά, τότε ο σύλλογος έχει θέσει όρο για να ικανοποιηθεί οικονομικά. Ευχαριστούμε τον Χάιμε Ρομέρο για τις υπηρεσίες του και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X