Το Σαββατοκύριακο τα... σπουδαία για Νάτσο

Ο Νάτσο Σκόκο στην προπόνηση της Νιούελς με τον νέο προπονητή (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε λιγότερο από 20 ημέρες η ΑΕΚ ξεκινά την καλοκαιρινή προετοιμασία της. Ουσιαστικά θα «χτίσει» μέχρι τις 25-26 Ιουλίου την ομάδα που θα κληθεί να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Champions League.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, από την πλευρά του, περιμένει από τη διοίκηση να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να δυναμώσει η ΑΕΚ, να ανέβει επίπεδο και να διεκδικήσει μέχρι… τέλους το όνειρο του Champions League.

Και οι δύο μεγάλοι στόχοι είναι ο Σέρχιο Αραούχο και ο Νάτσο Σκόκο, με την ΑΕΚ να ανεβάζει αρκετά τον πήχη των μεταγραφικών… προσδοκιών.

Ο Σκόκο χθες προπονήθηκε με την Νιούελς με τον νέο προπονητή Χουάν Πάμπλο Βοϊβόντα και όλοι στρέφονται πια στο ματς της Κυριακής για το Κύπελλο κόντρα στην Σέντρα Νότε, όπου αναμένεται να αντιδράσουν και οι οπαδοί για την κατάσταση στην ομάδα. Βλέπετε, τόσο οι ίδιοι όσο και η διοίκηση… απειλούν τους παίκτες τους για τις αντιδράσεις τους αναφορικά με την μεγάλη οικονομική ασυνέπεια της διοίκησης.

Και επίσης μένει να φανεί αν ο Σκόκο και άλλα μεγάλα αστέρια της Νιούελς θα είναι στην αποστολή για το ματς Κυπέλλου.

Η ΑΕΚ παρακολουθεί την υπόθεση και περιμένει ο Σκόκο αν έχει αποφασίσει να φύγει οριστικά, να πιέσει τη διοίκηση με τις οφειλές προς το πρόσωπο του να αγγίζουν το 1 εκατ.δολάρια και να πιέζουν ασφυκτικά την Νιούελς Ολντ Μπόις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X