Φοιτητές από τις Η.Π.Α. έμαθαν τι εστί ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Φοιτητές από τις Η.Π.Α. έμαθαν τι εστί ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ελλάδα βρέθηκαν το περασμένο διάστημα φοιτητές του Πανεπιστημίου Nebraska Wesleyan University των Η.Π.Α., στο πλαίσιο εκπαιδευτικού ταξιδιού. Μεταξύ άλλων γνώρισαν και το τι σημαίνει ΑΕΚ, καθώς επισκέφθηκαν το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, αλλά και τα γραφεία της ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου:

«Στα πλαίσια του δεκαπενθημέρου εκπαιδευτικού τους ταξιδιού στην Ελλάδα, φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Nebraska Wesleyan University των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν από τους υπεύθυνους της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Προπονητικό Κέντρο στα Σπάτα, στα γραφεία της εταιρείας, αλλά και στο ΟΑΚΑ.

Οι καλεσμένοι και οι καλεσμένες της ΑΕΚ αφού είδαν πως λειτουργεί το προπονητικό κέντρο της ομάδας (και φωτογραφήθηκαν με τον Τεχνικό Διευθυντή Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς) αλλά και τα υπερσύγχρονα γραφεία της, ξεναγήθηκαν στην αίθουσα τροπαίων και στο τέλος παρακολούθησαν μία παρουσίαση για την ιστορία του Συλλόγου με τη συνοδεία σχετικού βίντεο. Στο τέλος παρέλαβαν και αναμνηστικά δώρα από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Οι φοιτητές και φοιτήτριες του Nebraska Wesleyan Universityβρίσκονται στην Ελλάδα με στόχο να γνωρίσουν τον ελληνικό πολιτισμό στο σύνολό του του και πιο συγκεκριμένα να έρθουν πιο κοντά στο πνεύμα της ολυμπιακής ιδέας και του ελληνικού αθλητισμού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X