Την καλύτερη επίθεση η ΑΕΚ

Την καλύτερη επίθεση η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια αγωνιστική απομένει για να ολοκληρωθεί και η δεύτερη φάση των πλέι οφ πριν ξεκινήσει η σειρά των τελικών του φετινού πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ κατάφερε φέτος να κλείσει οριστικά την περσινή κακή παρένθεση και κάνοντας μια νέα αρχή επανήλθε δυναμικά σε πορεία πρωταθλητισμού. Μια χρονιά που στις τάξεις του “Δικεφάλου” θεωρούν πως μπήκαν οι βάσεις προκειμένου η ομάδα τα επόμενα χρόνια να διεκδικήσει ξανά τίτλους. Αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά η δεύτερη ομάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο μαζί με τον ΔΙΚΕΑ, ότι και να γίνει η ΑΕΚ θα τερματίσει στην χειρότερη των περιπτώσεων στην 3η θέση της βαθμολογίας. Το “κιτρινόμαυρο” τμήμα με νέο προπονητή τον Κώστα Τούτση πραγματοποίησε φέτος πολύ αξιόλογη πορεία, κερδίζοντας ξανά τον σεβασμό των αντιπάλων της.

Μάλιστα η ΑΕΚ μετράει και μια πρωτιά καθώς κατέχει την καλύτερη επίθεση στο φετινό πρωτάθλημα. Μετά και την 2η αγωνιστική των πλέι οφ η ομάδα έφτασε τα 662 τέρματα, τα περισσότερα από όλες τις ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα. Ακολουθεί ο ΔΙΚΕΑΣ με 634, στη συνέχεια ο Δούκας με 597 και ο Διομήδης με 587. Η “Ένωση” πετυχαίνει κατά μέσο όρο 28.8 τέρματα ανά αγώνα. Η επίθεση ήταν το μεγάλο “όπλο” της ομάδας και στο φετινό πρωτάθλημα ενώ αντίθετα έδειξε να υστερεί αμυντικά, δεχόμενη πολλά γκολ ακόμα και σε παιχνίδια με θεωρητικά υποδεέστερες ομάδες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα με τα 546 τέρματα που δέχτηκε να έχει την χειρότερη άμυνα από τις τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Αναλυτικά: ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ: 635-471, ΑΕΚ: 662-546, ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ: 597-479, ΔΙΟΜΗΔΗΣ: 587-468.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X