"Να κλείσουμε την χρονιά με το καλύτερο τρόπο"

"Να κλείσουμε την χρονιά με το καλύτερο τρόπο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η τελευταία αγωνιστική της β’ φάσης των πλέι οφ θα κρίνει τα πάντα σε ότι αφορά την ομάδα που θα ακολουθήσει τον ΔΙΚΕΑ στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ο Δούκας δείχνει να έχει το πλεονέκτημα μετά τη νίκη του επί της ΑΕΚ ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν. Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να κερδίσουν το Σάββατο τον ΔΙΚΕΑ και στη συνέχεια να περιμένουν την Κυριακή το αποτέλεσμα του αγώνα Δούκας-Διομήδης. Η ομάδα ξεκίνησε από χθες την προετοιμασία της για τον αγώνα που ακολουθεί με τον προπονητή, Κώστα Τούτση να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να αντιμετωπίζει κάποια απουσία. Οι παίκτες από την μεριά τους είναι αποφασισμένοι για να τα δώσουν όλα και όπως ανέφεραν να κλείσουν αυτή την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. “Πάμε για τη νίκη, να κάνουμε το καθήκον μας και να κλείσουμε αυτή την χρονιά όσο καλύτερα γίνεται” σχολίασαν μεταξύ άλλων.

Η ΟΧΕ ανακοίνωσε χθες το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ να αγωνίζεται και αυτή την εβδομάδα στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” ως φιλοξενούμενη αυτή την φορά. Σάββατο 13 Μαΐου 2017: Handball Premier (3η αγωνιστική πλέι οφ), ΟΑΚΑ- Γ. Κασιμάτης 19:00, ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι.- ΑΕΚ (Τσάκωνας- Χασκής, Μίγκας)

Κυριακή 14 Μαΐου 2017: Handball Premier (3η αγωνιστική πλέι οφ)

Δαϊς 18:30, ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους (Μπέτμαν- Τζαφερόπουλος, Αντωνόπουλος)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X