Κρίνεται το μεσημέρι ο τελικός, όλα δείχνουν πως θα γίνει

Ο τελικός που έγινε στο Πανθεσσαλικό πριν 10 χρόνια (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέσα στις επόμενες ώρες φαίνεται πως θα λυθεί το μπάχαλο με τη διεξαγωγή του τελικού. Η τελική σύσκεψη για τον τελικό θα γίνει 12.30 στο Πανθεσσαλικό, στην οποία θα συμμετάσχουν ΕΠΟ, Αστυνομία, ΓΓΑ αλλά και οι δυο ομάδες. Επειτα από το κακόγουστο θρίλερ που εκτυλίχθηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, υπάρχει μια πρώτη συμφωνία για να ξεπεραστεί το πρόβλημα και να γίνει ο τελικός.

Η ΑΕΚ δεν μπορεί να περιμένει και έτσι η ομάδα θα πάρει πρωινό στις δέκα και μετά (με τα τωρινά δεδομένα) θα αναχωρήσει για Βόλο. Από την πλευρά της Ενωσης, αλλά και του ΠΑΟΚ, υπάρχει θετική διάθεση για να γίνει το ματς. Όπως εκφράστηκε και μέσω της κοινής δήλωσης Μελισσανίδη, Σαββίδη, υπάρχει πεποίθηση πως τα πράγματα μπορούν να εξελιχθούν ομαλά.

Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο, ότι δεν αποφασίζουν οι ομάδες για το τι θα γίνει, αλλά η διοργανώτρια αρχή που είναι η ΕΠΟ. Επειτα από τον μαραθώνιο επαφών, υπήρξε μια πρώτη συμφωνία με την…πατέντα του αυτοκόλλητου πάνω στα εισιτήρια, αλλά όλα αναμένεται να επικυρωθούν στις 12.30 στο Πανθεσσαλικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X