Πανικός για ένα εισιτήριο-Ανοιξαν τα εκδοτήρια! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Πανικός για ένα εισιτήριο-Ανοιξαν τα εκδοτήρια! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 12:00 ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον τελικό και ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες γίνεται πανικός στα εκδοτήρια του σταθμού Ειρήνη και τα ελάχιστα μαγικά χαρτάκια θα γίνουν γρήγορα… καπνός.

Προφανώς το «Πανθεσσαλικό» δεν φτάνει για τις ανάγκες του κόσμου της Ένωσης και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η ουρά που έχει σχηματιστεί από τους Ενωσίτες είναι τεράστια, πολλές ώρες πριν τη διάθεση των εισιτήριων.

Μάλιστα, πολλοί έφτασαν στα εκδοτήρια του σταθμού «ΕΙΡΗΝΗ» στις 5.00 το πρωί και έχουν οργανώσει σύστημα προτεραιότητας με χαρτάκια (δύο κυρίες κάθονται σε ένα τραπεζάκι και οργανώνουν τη σειρά) για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και να καλύπτονται από τον ήλιο.

Το enwsi.gr βρίσκεται εκεί και αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 400 άτομα και η προσέλευση συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Ο καθένας έχει στο χέρι του 2-3 εισιτήρια διαρκείας. Θυμίζουμε πως κάθε κάτοχος διαρκείας δικαιούται ΕΝΑ εισιτήριο, το οποίο θα τρυπιέται για να μην υπάρχει η δυνατότητα επιπλέον χρησιμοποίησης.

Τελικά λίγα λεπτά πριν τις 12:00 άνοιξαν τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ…

Μισή ώρα πριν ανοίξουν τα εκδοτήρια η ουρά που είχε σχηματιστεί ήταν πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με πριν (όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες) και θεωρείται δεδομένο ότι τα ελάχιστα μαγικά χαρτάκια θα κάνουν φτερά πολύ γρήγορα.

Το μήκος της ουράς τη στιγμή που άνοιξαν τα εκδοτήρια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X