Χαμηλοί τόνοι, σοβαρότητα και «πάμε να το ξανα-πάρουμε»

Χαμηλοί τόνοι, σοβαρότητα και «πάμε να το ξανα-πάρουμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το 2013 που μπήκε μπροστά στην προσπάθεια αναγέννησης της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανέβαζε τους τόνους μόνο όποτε το έκρινε απαραίτητο. Σχεδόν… ποτέ στο πλαίσιο αγώνων, αλλά πάντα όταν εξωαγωνιστικά το απαιτούσαν οι περιστάσεις.

Από την προηγούμενη εβδομάδα και το επόμενο… λεπτό της πρόκρισης του στον τελικό ο ΠΑΟΚ άρχισε να ανεβάζει τους τόνους. Και για τον τελικό και για την… κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε δημοσίως στις κάμερες «Περίμενε μας και ερχόμαστε Μελισσανίδη. Θα έρθουμε να πάρουμε αυτό που μας ανήκει».

Η ΑΕΚ δεν απάντησε ποτέ. Δεν θέλησε καν να μπει στο δρόμο της… έντασης και της ίδιας τακτικής με τους Θεσσαλονικείς. Αλλωστε ο ΠΑΟΚ μετρά μόλις 4 Κύπελλα και το τελευταίο πριν 14 χρόνια, ενώ η ΑΕΚ έχει ήδη 15 και πάει για δεύτερη σερί κατάκτηση φέτος. Και η «back to back» κατάκτηση του φετινού Κυπέλλου είναι ο ένας και… μεγάλος στόχος που υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια και στην ΠΑΕ.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, επιλέγει μέχρι την σέντρα του Σαββάτου στον Βόλο, την τακτική των χαμηλών τόνων, της συγκέντρωσης και της σοβαρότητας σε όλους τους τομείς.

Αλλωστε από τις 4 ομάδες των ημιτελικών, η ΑΕΚ και στους ημιτελικούς και τώρα πριν τον τελικό ήταν η μόνη αθόρυβη δίχως βαρύγδουπες δηλώσεις και τεχνητές εντάσεις.

Μάλιστα, σεβάστηκε και τη δημόσια δέσμευση ενώπιον του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη στην πρόσφατη συνάντηση και το μόνο που την… βαραίνει, είναι το κατηγορητήριο για καπνογόνα στην ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Την ίδια ώρα, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός έβγαζαν τα… μάτια τους με δημόσιες τοποθετήσεις και συμπεριφορές που δεν προστατεύουν το ποδόσφαιρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X