ΑΕΚ: «Μεγάλη υπομονή και προσοχή από όλους»

Μπείτε στο ντέρμπι με τη GREEN
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την προσοχή όλων για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα ζητάει η ΑΕΚ μέσα από το match programme.

Αναλυτικά:

ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Μετά την εξαιρετικά σημαντική από πολλές πλευρές αλλά και καθοριστική για την υπόθεση πρόκριση πανάξια νίκη στο «Καραϊσκάκης» στον πρώτο αγώνα με 2-1 τη Μεγάλη Πέμπτη, η ομάδα μας υποδέχεται απόψε τον Ολυμπιακό για να ολοκληρώσει τη δουλειά, την οποία ξεκίνησε στο Φάληρο.

Όλοι μας αλλά πρώτοι απ’ όλους οι ποδοσφαιριστές του Μανόλο Χιμένεθ γνωρίζουν πολύ καλά ότι τίποτα απολύτως δεν έχει κριθεί και ότι έχει παιχθεί μόνο το πρώτο ημίχρονο αυτού του ημιτελικού. Με τα λόγια και τις ποδοσφαιρικές αναλύσεις κανείς δεν κέρδισε τίποτα, αφού τα πάντα κρίνονται μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Θα απαιτηθεί μεγάλη υπομονή αλλά και ακόμα μεγαλύτερη προσοχή από όλους για να έρθει αυτή η δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας στα ισάριθμα χρόνια της επιστροφής της ομάδας μας εκεί που ανήκει: στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Υπομονή μέχρι την τελική επικράτηση εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και προσοχή σε ό,τι θα συμβαίνει δίπλα μας σε κάθε θύρα του Ολυμπιακού Σταδίου. Εκτός από τα μέτρα ασφαλούς διεξαγωγής ενός ακόμα ντέρμπι με την ΑΕΚ να έχει πάρει άριστα από πλευράς αγωνιστικής φιλοξενίας σε όλα τα αντίστοιχης σπουδαιότητας ματς μέχρι σήμερα, θα πρέπει όλοι μας να έχουμε τα μάτια ανοιχτά για τον όποιον, ακόμα και διπλανό μας, αποπειραθεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα μας.

Η προστασία της ΑΕΚ και η αποφυγή κάθε παγίδας την οποία ο οποιοσδήποτε θα επιχειρήσει να δημιουργήσει είτε από ανοησία είτε και από σκοπιμότητα για να βλάψει την ομάδα μας είναι υπόθεση όλων μας.

Έχουμε προσπαθήσει πολύ στη διάρκεια της σεζόν για να διορθώσουμε τα λάθη μας, για να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να φτάσουμε και πάλι στο παραπέντε της διεκδίκησης ενός ακόμα τίτλου για να ρισκάρουμε το παραμικρό στη διάρκεια μίας ποδοσφαιρικής βραδιάς που πρέπει να αποτελέσει γιορτή για την ομάδα μας και τους φιλάθλους μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X