«Χτυπάει» στο φινάλε η ΑΕΚ!

Ο Φλεβάρης είναι κιτρινόμαυρος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέχρι τέλους κυνηγά το γκολ η ΑΕΚ, ανεξάρτητα από το αν έχει καθαρίσει ή όχι τα ματς. Μία νοοτροπία την οποία πιστώνεται εν πολλοίς και ο Μανόλο Χιμένεθ, που ζητά πάντοτε από τους παίκτες του να λειτουργούν σε υψηλές στροφές και να μην κατεβάζουν ταχύτητα. Είναι κάτι που απαίτησε από το πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο και εξακολουθεί να το πράττει, αφού ξέρει πολύ καλά ότι οι μεγάλες ομάδες δεν σταματούν.

Οφείλουν στον κόσμο τους και στο ειδικό τους βάρος να τον ικανοποιούν, προσφέροντας γκολ και όχι κάνοντας συντήρηση δυνάμεων. Αυτό είναι θέμα δικό του, κάνοντας ανάλογη διαχείριση του ρόστερ και παρεμβαίνοντας την ώρα των αγώνων ξεκουράζοντας παίκτες μέσω των αλλαγών. Αλλωστε, στο πρόσφατο παρελθόν η Ενωση πλήρωσε αρκετές φορές τη χαλαρότητα που επέδειξε όταν πήρε προβάδισμα στο σκορ.

Οι «κιτρινόμαυροι» χτυπούν στο φινάλε, καθώς έχουν πετύχει 15 από τα 53 τους γκολ στο φετινό πρωτάθλημα (ήτοι 28,3%) από το 75ο λεπτό ως και τη λήξη των αγώνων (τα 9 από τα 15 επί των ημερών του Ισπανού τεχνικού). Ο Ολυμπιακός έχει σημειώσει 12 γκολ στο τελευταίο 15λεπτο, ενώ από 11 γκολ έχουν Παναθηναϊκός και ο Παναιτωλικός.

Η ΑΕΚ έχει πανηγυρίσει τα περισσότερα γκολ και στο τελευταίο 5λεπτο, αφού με αυτά που έβαλε στον Λεβαδειακό έφτασε τα 8, την ώρα που Ολυμπιακός και ΠΑΟ έχουν από επτά. Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι υπάρχει ισορροπία στα δύο ημίχρονα όσον αφορά τον αριθμό των τερμάτων. Οι παίκτες του Δικεφάλου έχουν πετύχει 27 γκολ στο πρώτο και 26 στο δεύτερο ημίχρονο. Παραγωγικά καλό διάστημα για την ΑΕΚ είναι και το 15′-30′, στο οποίο έχει βρει 11 φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Να σημειώσουμε ότι η ΑΕΚ έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ στο τελευταίο μισάωρο. Συγκεκριμένα, έχει μαζέψει την μπάλα από το πλεχτό 12 φορές (παθητικό έχει 22 γκολ) από το 60′ μέχρι την εκπνοή των αγώνων της.

Πηγή: Goal.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X