Άλλη κλάση, μεγάλη ψυχή

Άλλη κλάση, μεγάλη ψυχή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ελειψε για καιρό. Τόσο που η ΑΕΚ κόντεψε να λησμονήσει πως διαθέτει τον καλύτερο αμυντικό του πρωταθλήματος. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, επέστρεψε την κατάλληλη στιγμή, για να οδηγήσει την Ενωση στο Τσάμπιονς Λιγκ και το κύπελλο. Με εμφανίσεις όπως αυτή στο Καραϊσκάκης, που απλά επιβεβαίωσαν πως πρόκειται για άλλη κλάση. Περισσότερο όμως, πως είναι μεγάλη ψυχή, που δεν δίστασε να μπει και να παίξει ακόμα και δίχως να είναι 100% έτοιμος, έστω και αν υπήρχαν αμφιβολίες για την κατάσταση του σπασμένου χεριού του.

Η παρουσία του 31χρονου Ουκρανού στο Καραϊσκάκης, αποτέλεσε την πιο εμφατική απάντηση στους σπεκουλαδόρους, που υποστήριζαν πως είναι «ευαίσθητος» σε τραυματισμούς. Πως πολλές φορές προσπαθεί να προστατεύσει τον εαυτό του και δεν ρισκάρει. Όπως έλεγε και ο ίδιος μετά το ματς: «Τι λέτε; Είναι οκ το χέρι μου;». Ο Τσιγκρίνσκι μπήκε και έπαιξε σε ματς που «έκαιγε», σε πέντε εβδομάδες έπειτα από τον τραυματισμό του, αντί των οκτώ που προέβλεπαν οι αρχικές εκτιμήσεις. Ας όψεται βέβαια, η μεθοδική δουλειά του “κιτρινόμαυρου” ιατρικού επιτελείου.

Στην ΑΕΚ είναι ενθουσιασμένοι με την εικόνα και τη συμμετοχή του Τσιγκρίνσκι. Δεδομένα, τον θεωρούν κολώνα της ομάδας για την επόμενη χρονιά. Αλλά στο πλαίσιο της δημιουργίας ενός ρόστερ που δεν θα έχει κενά, ζητείται η προσθήκη ενός αριστεροπόδαρου ποιοτικού στόπερ, που μαζί με τον Ουκρανό και τους Βράνιες, Λαμπρόπουλο και Κολοβέτσιο, θα σχηματίζουν κέντρο άμυνας που θα κάνει τη διαφορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X