Χαλκιάς: «Πολύ καλοί Ανέστης-Μπάρκας, πρέπει να δουλέψουν στην τακτική»

Χαλκιάς: «Πολύ καλοί Ανέστης-Μπάρκας, πρέπει να δουλέψουν στην τακτική»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM για το φιλικό της Εθνικής ομάδας που πήρε το ευρωπαϊκό του 2004 με την Παναχαϊκή, ο Κώστας Χαλκιάς ρωτήθηκε και τους τερματοφύλακες της φετινής Σούπερ Λίγκας και ξεχώρισε τον Βλαχοδήμο του Παναθηναϊκού.

«Το κακό που έχουμε στην Ελλάδα είναι πως κρίνουμε με το παιχνίδι. Υπάρχουν καλοί τερματοφύλακες με πολλά προσόντα. Το τελευταίο διάστημα αυτός που έχει ξεχωρίσει είναι ο Βλαχοδήμος του Παναθηναϊκού. Και οι δύο τις ΑΕΚ είναι επίσης πολύ καλοί παίκτες, όμως πρέπει να δουλέψουν λίγο περισσότερο στο τακτικό κομμάτι. Πολύ καλός είναι και ο Καπίνο τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με την Εθνική. Στην Ελλάδα δεν δίνουμε στη θέση του τερματοφύλακα τη σημασία που πρέπει. Στην Ιταλία πχ αναφέρονται στο Μπουφόν αναφέρονται όμως και στον Ντοναρούμα. Πρέπει εκτός από το παρελθόν να λέμε και τα καλά του παρόντος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X