Αραβίδης για Ανάκογλου: «Μητσάρα ψηλά το κεφάλι!» (ΦΩΤΟ)

Αραβίδης για Ανάκογλου: «Μητσάρα ψηλά το κεφάλι!» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ίδια ημέρα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ρήξη χιαστών υπέστη και ο Δημήτρης Ανάκογλου. Ο πρώην αρχηγός της ΑΕΚ τραυματίστηκε σοβαρά στην προπόνηση του Αρη και θα χάσει το επόμενο 6μηνο.

Αγαπητός στην ΑΕΚ, από τα καλύτερα παιδιά στα αποδυτήρια τα τελευταία χρόνια, ο Ανάκογλου δέχθηκε ευχές για ανάρρωση και καλή και γρήγορη επιστροφή.

Ενας από αυτούς και ο Χρήστος Αραβίδης που έπαιξε με τον Ανακογλου στην Β’ εθνική και στην Super League και δεν τον ξέχασε. Εγραψε χαρακτηριστικά στα social media «Περαστικά Μητσάρα, ψηλά το κεφάλι!».

Μάλιστα, χθες οι συμπαίκτες του στον Αρη σήκωσαν στο 1ο γκολ κόντρα στην Καλλιθέα την φανέλα με το όνομα του, για να του αφιερώσουν το τέρμα. Σημειώνεται ότι μόλις είχε επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μετά από σπάσιμο σε δάχτυλο! Τη φετινή χρονιά έπαιξε σε 13 αγώνες πρωταθλήματος και 4 Κυπέλλου.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X