ΑΕΚ σημαίνει επίθεση!

ΑΕΚ σημαίνει επίθεση!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία χρονιά που ξεκίνησε με πολλά όνειρα και με στόχο το πρωτάθλημα κατέληξε να έχει ένα εφιαλτικό πρώτο εξάμηνο, από τα χειρότερα στην ιστορία της ΑΕΚ.

Η επιλογή των Κετσπάγια – Μοράις δεδομένα θεωρήθηκε άκρως αποτυχημένη και αυτό μπορεί να γίνει εύκολα κατανοητό με την επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ και όσα κατάφερε να πετύχει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η Ένωση με τον Ισπανό προπονητή στον πάγκο.

Τα νούμερα της ΑΕΚ με τον Χιμένεθ είναι εντυπωσιακά και αν δεν υπήρχε η ήττα από τον Παναθηναϊκό, όλα θα ήταν μαγικά.

Στο κλείσιμο της 28ης αγωνιστικής και μετά τη νίκη επί της  Κέρκυρας με 5-0, η Ένωση κατάφερε να κάνει δικό της ένα ρεκόρ, που στο παρελθόν έχει συνδεθεί με την ιστορία της και τη φιλοσοφία της.

Η ΑΕΚ σε μια τόσο κακή χρονιά, έχει την καλύτερη επίθεση στη Superleague με 51 γκολ, με τον Ολυμπιακό να έχει 50, ο ΠΑΟΚ 44 και ο Παναθηναϊκό 42. Παράλληλα, έχει καταφέρει να ξεσηκώσει τον κόσμο της στο ΟΑΚΑ 36 φορές, τη στιγμή που οι ανταγωνιστές έχουν 34, 28 και 25 αντίστοιχα.

Με το γκολ του Βινίσιους στον Πλατανιά, η Ένωση έχει 18 διαφορετικούς σκόρερ στο πρωτάθλημα με τον Τόμας Πέκχαρτ να βρίσκεται στην κορυφή και ο Πέτρος Μάνταλος να ακολουθεί.

Άλλο ένα στατιστικό που αξίζει να αναφερθεί είναι πως με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο, η ΑΕΚ έχει πετύχει 28 γκολ σε 12 αγώνες στη Superleague. Χαρακτηριστικό του πολύ κακού πρώτου γύρου αποτελεί το γεγονός πως με τους Κετσπάγια-Μοράις στα ηνία, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν πετύχει μόλις 23 σε 16 αγώνες!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X