Βινίσιους: "Περήφανος που ανήκω στην οικογένεια της ΑΕΚ"

Βινίσιους: "Περήφανος που ανήκω στην οικογένεια της ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ΑΕΚ πέτυχε κόντρα στον Πλατανιά ο Βινίσιους Ντε Φρέιτας και μίλησε στο match programme το οποίο θα κυκλοφορήσει την Κυριακή. Ο Βραζιλιάνος τόνισε πως αισθάνεται χαρούμενος στην ΑΕΚ και εξηγησε τον λόγο για τον οποίο έτρεξε να πανηγυρίσει το γκολ μαζί με τον Ρόναλντ Βάργκας:

Αναλυτικά ένα απόσπασμα από την συνέντευξη του Βινίσιους: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ζω στην Αθήνα, που βρίσκομαι στην Ελλάδα και πλέον μπορώ να πω ότι αισθάνομαι στην ομάδα λες και είμαι στο σπίτι μου. Είμαι πάρα πολύ καλά και μπορώ να πω ότι πλέον νιώθω στο 100% ότι είμαι μέλος της ΑΕΚ, ότι ανήκω σε αυτή την πολύ ωραία οικογένεια και είμαι πάρα πολύ περήφανος για αυτό» δηλώνει ο Βίνι και εξηγεί γιατί πανηγύρισε το γκολ του στην αγκαλιά του Ρόναλντ Βάργκας: «Πριν από το ματς μου είχε πει ότι θα σκοράρω και του είχα υποσχεθεί ότι -αν συμβεί- θα πανηγυρίσω μαζί του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X