Στην Ιταλία ο Τσιγκρίνσκι

Έκπληξη με Τσιγκρίνσκι, μετράει αντίστροφα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι βρίσκεται στο στάδιο της επιστροφής στην ενεργό δράση και έχει… σημαδέψει τον πρώτο προημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός μάλιστα θα προπονηθεί το πρωί της Τρίτης στα Σπάτα και εν συνεχεία θα ταξιδέψει στην Ιταλία. Εκεί θα επισκεφθεί το ίδιο κέντρο στο οποίο είχε πάει ο Πέτρος Μάνταλος όταν έσπασε την μύτη του στις αρχές της σεζόν για να φτιάξει ειδικό προστατευτικό νάρθηκα στο χέρι του προκειμένου να έχει μεγαλύτερη ασφάλεια και να μπει 100% έτοιμος στα παιχνίδια.

Θα επιστρέψει την Πέμπτη και θα συνεχίσει τις προπονήσεις του, ενώ ο νάρθηκας θα του χρειαστεί και για τις προπονήσεις, αλλά και πιθανότατα και για τα παιχνίδια. Πάντως, εδώ και αρκετές ημέρες ο Ουκρανός στόπερ είναι πολύ καλύτερα και περιμένει να επιστρέψει, με τον Μανόλο Χιμένεθ να τον περιμένει πως και πως για μία σημαντική λύση στο κέντρο της άμυνας, πριν τα κρίσιμα ματς που έρχονται.

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά αποκλείεται να είναι έτοιμος, θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος στο εντός έδρας ματς με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ, αν και ο μεγάλος στόχος είναι να παίξει 100% στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για το Κύπελλο την Μεγάλη Πέμπτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X