Στο νομοσχέδιο για τους δασικούς χάρτες η τροπολογία για την ΑΕΚ

Αναβλήθηκε για τον Μάρτιο η δίκη για το παραχωρητήριο του γηπέδου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας και τον Δήμαρχο Αρη Βασιλόπουλο… απέναντι της και με (έντονη) «πολεμική» διάθεση, η ΑΕΚ περιμένει με αγωνία και μεγάλο ενδιαφέρον την βούληση της Πολιτείας για το ζήτημα που αποτελεί το κομβικό σημείο για την πορεία της στο μέλλον.

Στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει στηρίξει πολλά για το project του. Και έχοντας κάνει όλα όσα πρέπει και τις απαραίτητες επαφές με την κυβέρνηση, αναμένει από το Μέγαρο Μαξίμου να κάνει όσα δεσμεύτηκε για να προχωρήσει ένα μεγάλο έργο πνοής τόσο για την Ενωση, όσο και για ένα μεγάλο Δήμο, όπως αυτός της Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Όπως είναι γνωστό, το πρόβλημα που έχει προκύψει με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας (για τα υψόμετρα), αποφασίστηκε να ξεπεραστεί μέσω νομοθετικής ρύθμισης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» αναφέρουν ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι μέχρι το Πάσχα να έχει καταθέσει την σχετική τροπολογία. Και αυτή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα ενταχθεί στο σχέδιο νόμου για τους δασικούς χάρτες που βρίσκεται έτοιμο στα συρτάρια του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και αναμένεται να κατατεθεί το επόμενο διάστημα στην Βουλή.

Από εκεί και πέρα θα χρειαστεί χρόνος για την συζήτηση, πιθανές αλλαγές στην τροπολογία και τελικώς η ψήφιση του που θα δώσει… τελική λύση στο μεγάλο πρόβλημα της ΑΕΚ για να πάρει την οικοδομική άδεια για την «Αγιά Σοφιά».

Αλλωστε ο ίδιος ο υπουργός επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης είχε δεσμευτεί δημόσια πρόσφατα ότι αυτή η τροπολογία θα κατατεθεί σύντομα και θα αφορά αθλητικά έργα μεγάλου ενδιαφέροντος με τις αρμοδιότητες να φεύγουν από τους Δήμους και τις Περιφέρειες και να περνούν στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X