Ο κόσμος την ώθηση, η ΑΕΚ τη νίκη

Ο κόσμος την ώθηση, η ΑΕΚ τη νίκη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η προπώληση των εισιτηρίων για το ντέρμπι συνεχίζεται κανονικά και μέχρι και σήμερα εκτιμάται πως έχουν «φύγει» περίπου 10.000 εισιτήρια. Ξεπερνώντας έτσι τους αριθμούς που υπήρχαν με τον ΠΑΟΚ, με την προπώληση να πλησιάζει στα νούμερα που είχαν παρατηρηθεί απέναντι στον ΟΣΦΠ. Και τους φίλους της ΑΕΚ να δίνουν έτσι μαζικό παρών στο ΟΑΚΑ, όπου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν, θα συγκεντρωθούν περίπου 30.000 Ενωσίτες. Δίνοντας παλμό στην ομάδα και «σπρώχνοντάς» τη με την φωνή τους, στη νίκη.
Αξίζει να σημειωθεί πως και οι άνθρωποι της ΑΕΚ, μαζί με τους παίκτες, ποντάρουν πολλά στην παρουσία του κόσμου. Καθώς στις μεταξύ τους συζητήσεις τονίζουν συνεχώς, πως ο κόσμος πρέπει να δώσει μαζικά το παρών στο Στάδιο, ώστε εκείνοι να πάρουν την ώθηση για να πετύχουν άλλη μια νίκη. Ανταποδίδοντας στο χορτάρι με τον καλύτερο τρόπο, τη στήριξη του κόσμου. Από τον οποίο περιμένουν όλοι να κάνει το αυτονόητο, ενισχύοντας με τη φωνή και την παρουσία του, αυτή την προσπάθεια της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X