«Εσφαξε» την ΑΕΚ ο Διαμαντής, παραπέμπεται αλλά δεν αλλοίωσε το αποτέλεσμα!

«Δεν θέλουμε να ξανασφυρίξεις την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Παναγιώτης Διαμαντής ήταν ο… σφαγέας της ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟ, ο άνθρωπος που στα κρίσιμα «έσπρωξε» τους «πράσινους» για να μην χάσουν από τη Βασίλισσα. Η ΚΑΕ ΑΕΚ οργισμένη για τον Διαμαντή, διαμαρτυρήθηκε έντονα και ζήτησε μάλιστα να μην τον… ξαναβρεί στο δρόμο της.

Ο παρατηρητής του ΑΕΚ – ΠΑΟ (Μουζάκης) μάλιστα τού καταλογίζει σοβαρά διαιτητικά λάθη και τον παραπέμπει, ωστόσο συμπληρώνει πως «δεν υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος». Συνέχεια δηλαδή της αδικίας εις βάρος της Ενωσης.

Όπως αποκάλυψε ο  ΣΠΟΡ FM, o ρέφερι του χθεσινού (26/3) ντέρμπι μεταξύ της «Ένωσης» και του Παναθηναϊκού είναι εξαιρετικά πιθανό να παραπεμφθεί και να τιμωρηθεί, καθώς ο παρατηρητής του αγώνα, Μουζάκης, καταλογίζει ευθύνες κυρίως στον συγκεκριμένο διαιτητή, για τα… φαλτσοσφυρίγματα που είχαμε στο ΟΑΚΑ.

Ο κ. Μουζάκης ξεκαθάρισε, ωστόσο, μιλώντας προς τους τρεις ρέφερι μετά τη λήξη του αγώνα, ότι η διαιτησία δεν έκρινε το παιχνίδι και δεν υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος. Να σημειώσουμε, τέλος, πως πριν στείλει την τελική του έκθεση, θα δει το βίντεο του αγώνα και τις φάσεις σε επανάληψη μία προς μία.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X