Να αποκτήσει σημείο αναφοράς (19:00, LIVE σχολιασμός στο enwsi.gr)

Για την επιστροφή στις νίκες (17:00, LIVE σχολιασμός στο enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Μία εβδομάδα μετά την άνετη νίκη κόντρα στον Κόροιβο, η ΑΕΚ επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για ένα πραγματικά μεγάλο παιχνίδι. Η Βασίλισσα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, έχοντας έναν και μοναδικό στόχο: Τη νίκη, που θα τονώσει το ηθικό της ομάδας και θα… φτιάξει τον κόσμο ενόψει συνέχειας.

Το κλίμα εντός των τειχών είναι πολύ καλό, μετά και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τους παίκτες να ανταποκρίνονται στα νέα δεδομένα. Την ίδια στιγμή που η Ένωση θα υποδεχτεί τους «πράσινους» με μοναδικό απόντα τον Μίλαν Μιλόσεβιτς, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει προβλήματα, μιας και ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, λίγες μέρες μετά την δύσκολη εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Μπασκόνια, στη Βιτόρια.

Σημαντικό ρόλο στην αναμέτρηση θα παίξει και ο κόσμος της ΑΕΚ. Από την Ένωση περιμένουν ως και την τελευταία στιγμή να υπάρξει μαζική παρουσία και να γίνει ο κόσμος ο «έκτος παίκτης», σε μια αναμέτρηση που δεν αποκλείεται να αποτελέσει το απαιτούμενο σημείο αναφοράς για την Βασίλισσα!

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ και θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του μεγάλου αγώνα με γραπτή περιγραφή των εξελίξεων. Παράλληλα, θα υπάρχει και σχολιασμός από τους συντάκτες του enwsi.gr

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X