Αντιπρόεδρος Λας Πάλμας για Αραούχο: «Τώρα επικεντρώνεται στην ΑΕΚ, το καλοκαίρι θα επιστρέψει»

Φουλ για κούπα με σούπερ Αραούχο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το θέμα της παραμονής του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ βρίσκεται στο επίκεντρο, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν στο τέλος της σεζόν. Δεδομένο θεωρείται πως οι ιθύνοντες της ΠΑΕ θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για να κρατήσουν τον «Τσίνο» στην Ελλάδα και μετά το καλοκαίρι.

Μετά το τετραήμερο ρεπό που έδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ, ο Αργεντινός φορ βρέθηκε στα Κανάρια Νησιά, (πρώτη φορά μετά τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ) και επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της Λας Πάλμας, για να χαιρετήσει τους πρώην συμπαίκτες του.

Με αφορμή αυτό ο αντιπρόεδρος της Λας Πάλμας, Νίκολας Ορτέγκα μίλησε σε ισπανικό Μέσο και αναφέρθηκε για την περίπτωση του Αραούχο και την επιστροφή του στα Κανάρια Νησιά.

Συγκεκριμένα, μίλησε στην «tintaamarilla.es» και δήλωσε πως: «Αυτή τη στιγμή ο Αραούχο επικεντρώνεται στην ΑΕΚ και με τις εμφανίσεις του αποδεικνύει πόσο μεγάλος παίκτης είναι. Το καλοκαίρι θα επιστρέψει και θα είναι πάλι ένας σπουδαίος παίκτης για την Λας Πάλμας», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X