Νίκη για να σκαρφαλώσει στην 2η θέση

Νίκη για να σκαρφαλώσει στην 2η θέση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πιο σημαντικό παιχνίδι από τα τέσσερα που έχουν απομείνει στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δίνει σήμερα η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. Η «Ένωση» υποδέχεται στις 16:00 τον Δούκα σε ένα ιστορικό παιχνίδι καθώς θα εγκαινιάσει το νέο της γήπεδο στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Κώστα Τούτση χρειάζεται μόνο τη νίκη για να μπορέσει να ανεβεί στην βαθμολογία και να κάνει ένα καθοριστικό βήμα για την συμμετοχή της στα πλέι οφ. Το «κιτρινόμαυρο» τμήμα ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία του με μοναδική απουσία αυτή του Ηλία Χατσίκα ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση. Ο προπονητής της ΑΕΚ Κώστας Τούτσης χαρακτήρισε ιστορικό το σημερινό ματς και τόνισε πως περιμένει όλα τα παιδιά που έχουν περάσει από την ΑΕΚ στο νέο γήπεδο της ομάδας: «Είναι κρίσιμο παιχνίδι και έχουμε απουσίες που μπορεί να μας επηρεάσουν. Είναι λίγα τα ματς που έχουν απομείνει. Δεν τελειώνει κάτι αύριο, απλά αν κερδίσουμε θα πάρουμε και ψυχολογία. Ξέρουμε καλά ότι ο Δούκας έχει όπλο την άμυνα που τον οδηγεί σε εύκολα γκολ στην κόντρα. Εμείς πρέπει να έχουμε επιθετικά σωστές επιλογές και καλά ποσοστά ευστοχίας. Το πιο ευχάριστο συμβάν είναι το γήπεδο. Πάντα είναι ανασταλτικός παράγοντας η έλλειψη σταθερής έδρας. Το ότι κατάφερε η ομάδα να αποκτήσει το δικό της γήπεδο με την βοήθεια του κου Παπασταμάτη είναι πολύ σημαντικό. Θα χαρά πολύ να δω αύριο όλα τα παιδιά που πέρασαν από την ΑΕΚ γιατί είναι μία ιστορική ημέρα».

Από την πλευρά του Δούκα ο αρχηγός Στάθης Ζαμπούνης είπε: «Είναι ένα κομβικό ματς, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς πλην της νίκης. Πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή, να φανούμε έξυπνοι και παθιασμένοι. Το ματς θα κριθεί στην δική μας άμυνα».

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ με ανακοίνωση της απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της γεμίσει σήμερα την αίθουσα του ΟΑΚΑ και μαζί να πανηγυρίσουν μια σημαντική νίκη: «Μετά από πολλά χρόνια ένα όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία απέκτησε πλέον το δικό της «σπίτι». Αύριο η ομάδα υποδέχεται τον Δούκα στις 16:00 στο κλειστό «Γ. Κασιμάτης» το οποίο αποτελεί πλέον τη νέα μόνιμη έδρα της. Ένα γήπεδο που φτιάχτηκε με πολύ κόπο και φιλοδοξεί για να «στεγάσει» τα όνειρα του «κιτρινόμαυρου» τμήματος. Στο ιστορικό αυτό παιχνίδι για την ομάδα μας σας περιμένουμε όλους εκεί για να εγκαινιάσουμε το γήπεδο με μια σημαντική νίκη. Η παρουσία σας είναι επιβεβλημένη και θα δώσει μεγάλη δύναμη στους παίκτες στην προσπάθεια που κάνουν φέτος για να βρεθούν μέσα στα πλέι οφ. Σας περιμένουμε όλους στο ΟΑΚΑ, ξεκινώντας μαζί τη νέα σελίδα στην ιστορία του τμήματος χάντμπολ».

 

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Handball Premier (19η αγωνιστική)

 

Σπίτι του Χάντμπολ 16:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- Αερωπός Έδεσσας (Πατιός- Τσιάνας, Μεϊμαρίδης)

ΔΑΚ Συκεών 16:00, Φοίβος Συκεών- Άρης Νίκαιας (Δελόγλου- Θεοδοσίου, Παρτεμιάν)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X