Όταν η ΑΕΚ σκοράρει από τα...αποδυτήρια κόντρα στον ΠΑΟΚ

Όταν η ΑΕΚ σκοράρει από τα...αποδυτήρια κόντρα στον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο “δικέφαλος του Βορρά” έπαιξε χθες για 60η φορά με την ΑΕΚ εκτός έδρας και παρέμεινε στις 7 νίκες με τον δικέφαλο του Νότου να του έχει πάρει τον αέρα.

Ο Σέρχιο Αραούχο σήκωσε το ΟΑΚΑ στο πόδι στα 49 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, αλλά αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι κιτρινόμαυροι σκοράρουν από τα… αποδυτήρια σε ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ!

Η πρώτη φορά ήταν τη σεζόν 1978-79, με την ΑΕΚ να μπαίνει δυνατά στο ματς με τους Δομάζο, Παπαϊωαννου, Μαύρο, Μπάγεβιτς, Νικολούδη και Αρδίζογλου να ξεχωρίζουν. Πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Θωμάς Μαύρος έπειτα από λάθος του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 (τελικό σκορ 3-2).

Την αγωνιστική περίοδο 1989-90, η ΑΕΚ φιλοξένησε στο «Νίκος Γκούμας» τον ΠΑΟΚ και κατάφερε να πάρει προβάδισμα αφού είχε περάσει για ελάχιστα ένα λεπτό αγώνα. Ο Παπαϊωάννου σέντραρε από τα δεξιά και ο Ντανιέλ Μπατίστα με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Μητσιμπόνας ισοφάρισε με εκτέλεση φάουλ για τους ασπρόμαυρους, αλλά ο Τόνι Σαβέφσκι με τον ίδιο τρόπο έδωσε τη νίκη στην Ένωση πέντε λεπτά πριν από το τέλος.

H ΑΕΚ σκόραρε τόσο νωρίς και τη σεζόν 1992-93 και πάλι στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 11η αγωνιστική της Α΄ Εθνικής. Η ΑΕΚ έπειτα από μαρκάρισμα του Λαγωνίδη στον Σλίσκοβιτς κέρδισε πέναλτι και ο Βασίλης Δημητριάδης δεν αστόχησε από τα 11 βήματα απέναντι στον Γκάμπριτς.

Η τελευταία φορά που η ΑΕΚ σκόραρε στο πρώτο λεπτό ήταν τη σεζόν 2001-02. Η Ένωση είχε κερδίσει ένα φάουλ στη γωνία της μεγάλης περιοχής και ο σπεσιαλίστας του είδους, Βασίλης Τσιάρτας δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στο παραθυράκι του Κυριάκου Τοχούρογλου. Τελικό αποτέλεσμα 6-2!

πηγή:sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X