Γιούρι Ζντοβτς, ο απολογισμός

Γιούρι Ζντοβτς, ο απολογισμός
Photo Credits: INTIME

Έπειτα από 1,5 χρόνο ως προπονητής στην ΑΕΚ, ο Γιούρι Ζντοβτς δεν θα βρίσκεται πλέον στην άκρη του πάγκου της Ένωσης. Ο Σλοβένος προπονητής έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα, έπειτα από το παιχνίδι με την Μονακό, το οποίο ήταν το τελευταίο του ως προπονητής της Βασίλισσας. Για την ακρίβεια ήταν το 66ο του στον πάγκο της ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις.

Στον 1,5 χρόνο -περίπου- που έμεινε στην ΑΕΚ, ο Ζντοβτς κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση της τελικής κατάταξης στο πρωτάθλημα της περσινής σεζόν. Κι αυτό χάρη στην επικράτηση με 3-1 στη σειρά των μικρών τελικών κόντρα στον Άρη. Παράλληλα, τη φετινή σεζόν κατάφερε να «κλειδώσει» την τρίτη θέση της βαθμολογίας, με την ΑΕΚ σε 20 αγώνες να έχει ρεκόρ 16 νίκες και 4 ήττες.

Όσον αφορά τους δύο μεγάλους στόχους του (Ευρώπη και Κύπελλο), εκεί δεν κατάφερε να κάνει το βήμα… παραπάνω. Ένα lay up του Κάμινγκς στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Άρη, στη Θεσσαλονίκη, έστειλε στο… καναβάτσο την ΑΕΚ, ενώ στο Champions League η πορεία σταμάτησε στη φάση των «16».

Ας δούμε με αριθμούς τα πεπραγμένα του στον πάγκο της Ένωσης:

Πρωτάθλημα: 31 νίκες, 15 ήττες

Κύπελλο: 1 νίκη, 1 ήττα

Ευρώπη: 12 νίκες, 6 ήττες

Σύνολο: 44 νίκες, 22 ήττες.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X