Μένει μέχρι να... φύγει ο Ζντοβτς

Μένει μέχρι να... φύγει ο Ζντοβτς
Photo Credits: INTIME

Τα πράγματα είναι λίγο, έως πολύ, ξεκάθαρα στην ΑΕΚ, όσον αφορά το θέμα του Γιούρι Ζντοβτς. Η διοίκηση και πιο συγκεκριμένα ο Μάκης Αγγελόπουλος, έχει αποφασίσει πως ήρθε η στιγμή να μπουν οι… τίτλοι τέλους με τον Σλοβένο προπονητή. Η πολύ άσχημη συμπεριφορά του και η αποβολή στο παιχνίδι με την Μονακό, άλλωστε, ήταν η σταγόνα που… ξεχείλισε το ποτήρι και έφερε την οριστική απόφαση.

Παρ’ όλα αυτά, πέραν της συνάντησης των δύο ανδρών την Παρασκευή, δεν υπήρξε άλλη εξέλιξη. Η ΑΕΚ έχει καταθέσει την πρότασή της για λύση συνεργασίας στον Ζντοβτς, ο οποίος παρά το γεγονός πως δεσμεύτηκε να απαντήσει μέχρι το βράδυ της ίδιας ημέρας, δεν έδωσε κανένα σημάδι, την ίδια στιγμή που έδινε ραντεβού με τους παίκτες του για το μεσημέρι του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ (11/03, 16:30), για προπόνηση.

Είναι δεδομένο πως θα γίνει μία ακόμα προσέγγιση από πλευράς ΑΕΚ, η οποία θέλει να «τελειώσει» το συντομότερο δυνατό το όλο θέμα, την ίδια ώρα που η στάση του Ζντοβτς δεν βοηθά σε καμία περίπτωση την κατάσταση. Και όλα αυτά με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ να πλησιάζει…

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X