Τούτσης στο enwsi.gr: "Έχουμε τον πρώτο λόγο"

Φωτό από το ΑΕΚ-ΔΙΚΕΑΣ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Κώστας Τούτσης με δηλώσεις του στο enwsi.gr αναφερόμενος στο σημερινό ματς με τον Φοίβο τόνισε πως θεωρητικά η ομάδα του έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη αρκεί να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη.

Παράλληλα τόνισε πως σε αυτή την καμπή που βρίσκεται το πρωτάθλημα δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες: «Σε αυτή την φάση που βρισκόμαστε όλα τα παιχνίδια θέλουν μεγάλη προσοχή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη. Αγωνιζόμαστε απέναντι σε μια αρκετά καλή ομάδα με ποιότητα έμπειρων και νέων παικτών. Παρόλα αυτά θεωρώ πως εμείς είμαστε καλύτεροι και αν κυλήσουν όλα ομαλά έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη».

Όσο για το αν θεωρεί πως οι παίκτες του μπορεί να σκέφτονται ήδη το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Δούκα, ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε: «Όχι, έχουμε ξεκαθαρίσει με τα παιδιά μετά τον αγώνα με τον Φίλιππο πως κοιτάμε πλέον κάθε ματς από την αρχή και ξεχωριστά. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός και όλοι δίνουν από δύο βαθμούς τους οποίους και χρειαζόμαστε. Δεν έχουμε περιθώρια για οποιαδήποτε άλλη απώλεια βαθμών. Θεωρητικά έχουμε ένα καλύτερο πρόγραμμα από τις ομάδες που διεκδικούν επίσης την τετράδα ωστόσο αυτό δεν σημαίνει κάτι. Όλες οι ομάδες έχουν περάσει από διάφορες καμπές και αυτή την στιγμή εμείς πρέπει να δούμε μόνο την δική μας ομάδα και τι μπορούμε να κάνουμε στο γήπεδο χωρίς να κοιτάμε τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Ακόμα κρατάμε την τύχη στα χέρια μας».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως η ΑΕΚ έχει ξεπεράσει την αγωνιστική «κοιλιά» επισήμανε: «Ουσιαστικά η κοιλιά που κάναμε εμείς είναι το διάστημα μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. Η ήττα από τον Φίλιππο δεν θεωρώ πως ήταν θέμα κοιλιάς αλλά σχεδιασμού. Πιστέψαμε ότι με οποιοδήποτε τρόπο έστω και στο τέλος θα παίρναμε τη νίκη και το πληρώσαμε. Δεν δικαιολογείται βέβαια αλλά έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτά τα λάθη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X