Πήρε μήνυμα... διαζυγίου και τώρα ψάχνουν τη φόρμουλα!

Το σημείο αναφοράς που έγινε... πληγή
Photo Credits: INTIME

Η… αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τον Γιούρι Ζντοβτς στον πάγκο της ΑΕΚ. Είναι φανερό τις τελευταίες μέρες πως δεν υπάρχει πεδίο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο παιχνίδι με την Μονακό, στο Μόντε Κάρλο. Αυτή ήταν και η σταγόνα που… ξεχείλισε το ποτήρι, όσον αφορά την παρουσία του Σλοβένου προπονητή στον πάγκο της Ένωσης. Οι δύο πλευρές τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα, όπως ενημερωθήκατε και από το enwsi.gr, ξεκινώντας τις διαδικασίες λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Άλλωστε, στην ΑΕΚ του καταλογίζουν πολλά για την αγωνστική αποτυχία της ομάδας, αλλά και για το γεγονός ότι… κρέμασε τους παίκτες του με την αποβολή του στο 26ο λεπτό του αγώνα στο πριγκιπάτο.

Έπειτα από την πρώτη συνάντηση που υπήρξε το μεσημέρι, θα υπάρξει και μία ακόμα εντός της ημέρας. Ο Ζντοβτς θα έχει συνάντηση και με τον ατζέντη του και θα τα πει και αργότερα με την ΑΕΚ, ώστε να μπουν οι… τίτλοι τέλους. Όπως και να’χει το θέμα έχει μπει στην τελική ευθεία του και το φινάλε θα πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων ωρών.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X