Η μέρα της κρίσης για Ζντοβτς

Η μέρα της κρίσης για Ζντοβτς
Photo Credits: INTIME

Μπροστά σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η ΑΕΚ. Η ήττα από την Μονακό, για το Champions League, ο αποκλεισμός από τη συνέχεια της διοργάνωσης, αλλά και η αντίδραση του Γιούρι Ζντοβτς, που… κρέμασε την ομάδα με την αποβολή του στο 26ο λεπτό του αγώνα στο πριγκιπάτο, έχουν ανοίξει τον… ασκό του Αιόλου και όλα τα ενδεχόμενα πλέον είναι… ανοιχτά, όσον αφορά το μέλλον του Σλοβένου προπονητή.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος «ζυγίζει» τα δεδομένα ώστε να πάρει αποφάσεις. Ποια είναι τα… δεδομένα; Από τη μία, υπάρχει πίστη στο πλάνο του Σλοβένου προπονητή, ο οποίος στηρίχτηκε κατά τη διάρκεια της χρονιάς παντοιοτρόπως. Από την άλλη, όμως, οι δύο πιο εφικτοί στόχοι χάθηκαν και οι αντιδράσεις προς το πρόσωπο του Σλοβένου προπονητή είναι έντονες από τον κόσμο, ο οποίος έχει χάσει την πίστη του προς το πρόσωπό του.

Έτσι, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή (10/03). Αυτό γιατί υπάρχει συνάντηση ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο και τον Γιούρι Ζντοβτς, όπου και θα παρθούν αποφάσεις για το μέλλον του Σλοβένου προπονητή στον κιτρινόμαυρο πάγκο. Σε περίπτωση που δοθεί μία ακόμα ευκαιρία, η ΑΕΚ θα πορευτεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τον Ζντοβτς στον πάγκο της. Σε διαφορετική περίπτωση τα ηνία της ομάδας θα αναλάβει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X