Με τον κόσμο της βάζει βάσεις πρόκρισης! (19:30, LIVE enwsi.gr)

Με τον κόσμο της βάζει βάσεις πρόκρισης! (19:30, LIVE enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η πιο μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση, ως την επόμενη, πλησιάζει για την ΑΕΚ. Η Ένωση υποδέχεται την Μονακό, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Champions League με έναν και μόνο στόχο. Να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να βάλει βάσεις πρόκρισης στην οκτάδα της διοργάνωσης.

Η προετοιμασία των παικτών του Γιούρι Ζντοβτς κύλησε χωρίς προβλήματα, με τον Σλοβένο προπονητή να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Μίλαν Μιλόσεβιτς, που παραμένει εκτός μάχης. Παρ’ όλα αυτά, το ηθικό όλων είναι σε πολύ καλά επίπεδα και στην Βασίλισσα βλέπουν ως μια τεράστια ευκαιρία το παιχνίδι με τους Μονεγάσκους.

Η Μονακό, από την άλλη, έφτασε στην Αθήνα δίχως προβλήματα, με τον Ζβέζνταν Μίτροβιτς να έχει όλα τα… όπλα στη φαρέτρα του, αλλά και το ηθικό της ομάδας του σε πολύ καλά επίπεδα, μετά και την κατάκτηση του Leaders Cup.

Στην ΑΕΚ, παράλληλα, περιμένουν τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών, καθώς η κινητικότητα για την αναμέτρηση είναι έντονη και το ΟΑΚΑ αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές, με τον κόσμο της Βασίλισσας να… στήνει το δικό του πάρτι στην εξέδρα!

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της μεγάλης αναμέτρησης, με γραπτή περιγραφή των εξελίξεων!

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X