Νιούλεϊ στο enwsi.gr: »Τυχερός που βρίσκομαι στην ΑΕΚ» (VIDEO)

Νιούλεϊ στο enwsi.gr: »Τυχερός που βρίσκομαι στην ΑΕΚ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έκανε το… καθήκον της σε ένα ακόμα παιχνίδι πρωταθλήματος. Η Βασίλισσα, αν δυσκολεύτηκε πολύ και είδε το παιχνίδι να χάνεται από τον έλεγχό της, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να φτάσει σε μία ακόμα νίκη, που την εδραιώνει για τα καλά στην τρίτη θέση.

Πλέον, το μυαλό όλων είναι στην Μονακό, με τον Μπραντ Νιούλεϊ να είναι ένας από τους παίκτες που περιμένει ο Γιούρι Ζντοβτς πολλά στην αναμέτρηση.

Ο Αυστραλός άσος έκανε το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα και λίγη ώρα αργότερα μίλησε στην κάμερα του enwsi.gr για την συνολική παρουσία του στην ομάδα, εξέφρασε την πεποίθηση πως με τον καιρό θα βγάζει όλο και καλύτερη εικόνα, ενώ μιλώντας για την αναμέτρηση με τους Μονεγάσκους εξήγησε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν το 100% για να χαρίσουν μία ακόμα μεγάλη νίκη στην Βασίλισσα.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην παρουσία του στην ΑΕΚ, για την οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια. «Είναι μια ευκαιρία και είμαι τυχερός που βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Τα πράγματα κυλούν πολύ καλά ως ώρας στην ομάδα κι εγώ ευελπιστώ να βοηθήσω και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Τον ρωτήσαμε σχετικά με τα κομμάτια του παιχνιδιού του στα οποία θα βοηθήσει την Ένωση και ξεκαθάρισε ότι »μπορώ να βοηθήσω σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού. Με διεισδύσεις, αλλά και καλή άμυνα, αλλά και με τα σουτ τριών πόντων. Αυτά είναι τα σημεία στα οποία μπορώ να συμβάλλω. Αλλά στο τέλος της ημέρας, οτιδήποτε χρειαστεί για να έρθει η νίκη, εγώ είμαι έτοιμος να το κάνω».

Το παιχνίδι με την Μονακό ακολουθεί για την Ένωση, όμως ο Αυστραλός στάθηκε στη σημασία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όσον αφορά το κομμάτι της προετοιμασίας. «Είμαστε τυχεροί που έχουμε παιχνίδια σαν κι αυτά. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μας… προετοίμασε για ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι στο Champions League. Το παιχνίδι με την Μονακό θα είναι πολύ δύσκολο. Δεν γνωρίζω πολλά γι αυτή την ομάδα, με μια πρώτη ματιά είδα πως διαθέτουν εξαιρετικούς παίκτες, όμως αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη».

Παράλληλα, μίλησε και για τις εμφανίσεις του, λέγοντας πως «κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν καλύτερα τα πράγματα για μένα. Ακόμα μαθαίνω τα συστήματα Εφόσον μπορώ να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα, είμαι χαρούμενος».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X