Μια 11άδα... όνειρο!

Αυτός είναι ο «εκλεκτός» ψηλός!
Photo Credits: INTIME

Είναι αλήθεια πως η ήττα από τον Άρη, στον ημιτελικό του Κυπέλλου, έφερε απογοήτευση στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Ταυτόχρονα, όμως, πείσμωσε άπαντες εντός των τειχών, με πρώτο και καλύτερο τον Μάκη Αγγελόπουλο. Ο μεγαλομέτοχος της Βασίλισσας είναι αποφασισμένος να επαναφέρει την ομάδα εκεί που της αξίζει, στην κορυφή και για το λόγο αυτό δεν διστάζει να κάνει τη μία υπέρβαση μετά την άλλη, προσφέροντας στον Γιούρι Ζντοβτς όλα τα «όπλα» για να χτυπήσει κάθε αντίπαλο.

Τελευταίες κινήσεις οι Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Μπραντ Νιούλεϊ, οι οποίοι τις επόμενες μέρες αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Σλοβένου προπονητή κια να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο του συνόλου. Για την ακρίβεια, θα προστεθούν στον ήδη υπάρχον κορμό των Ούκιτς, Ντίξον, ΜακΓκραθ, Λαρεντζάκη, Ελονού, Βασιλειάδη, Σάκοτα, Μιλόσεβιτς, Μαυροειδή. Αυτοί οι 9 είναι τα βασικά «όπλα» του Ζντοβτς, που πλέον γίνονται 11, ενώ την ίδια ώρα υπάρχει ο Χαριτόπουλος που όποτε του ζητηθεί φωνάζει παρών, αλλά και οι μικροί Μωραϊτης, Σκουλίδας και Τσαλμπούρης, που αποτελούν μεγάλο «κεφάλαιο» για την ΑΕΚ.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πως η Βασίλισσα γίνεται υπερπλήρης σε όλες τις θέσεις με τις δύο τελευταίες προσθήκες και ικανή να διεκδικήσει κάθε στόχο που τίθεται επί τάπητος. Ο Ζντοβτς από την μεριά του θα έχει τη δυνατότητα να διαλέξει από τεράστια δεξαμενή παικτών και ταυτόχρονα να δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα, δίχως να αλλοιώνεται η ποιότητα του συνόλου. Πράγμα το οποίο ήθελαν εξ αρχής στην Ένωση και για το λόγο αυτό ήρθαν οι δύο πολύ ηχηρές κινήσεις!

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X