«Καλή χρονιά με πολλές νίκες» (ΦΩΤΟ)

«Καλή χρονιά με πολλές νίκες» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ σε μια όμορφη «κιτρινόμαυρη» βραδιά στο μεζεδοπωλείο «Το Ποτήρι» στο Νέο Ηράκλειο. Σε μια βραδιά γεμάτη ΑΕΚ οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τους αγωνιστικούς ρυθμούς δείχνοντας για μια ακόμη φορά πως είναι μια δεμένη ομάδα μέσα και έξω από το γήπεδο. Το παρών στην όμορφη βραδιά έδωσαν διοίκηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία στέλνοντας τις ευχές τους για μια καλή χρονιά γεμάτη νίκες. Συγκεκριμένα από πλευράς διοίκησης το παρών έδωσαν ο πρόεδρος, Αλέξης Αλεξίου, ο αντιπρόεδρος και διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος, Σταμάτης Παπασταμάτης, η γενική γραμματέας, Σοφία Κάσκαρη, ο Μίμης Δεληγιάννης και ο Κωνσταντίνος Μάρκου ο οποίος μάλιστα φρόντισε για την πολύ νόστιμη και όμορφη βασιλόπιτα αλλά και ο έφορος του τμήματος, Γιώργος Τριανταφύλλου.

Παράλληλα παραβρέθηκε ο επί χρόνια έφορος και εκπρόσωπος της ΑΕΚ στην ομοσπονδία, Κώστας Σταματιάδης. Τυχεροί της βραδιάς η βοηθός του προπονητή, Κώστα Τούτση Ράνια Καραγιάννη και ο αθλητής, Αλέξανδρος Λιάλιος οι οποίοι και κέρδισαν τα δύο φλουριά με το αντίστοιχο δώρο από την διοίκηση. Ο κ. Παπασταμάτης που έκοψε την πίτα μαζί με τους δύο αρχηγούς, Διονύση Γεωργιάδη και Παναγιώτη Νικολαϊδη ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλη την ομάδα και φυσικά μόνο νίκες.

Δείτε φωτογραφίες του enwsi.gr από την όμορφη βραδιά

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X