Έβγαλε... ποιότητα στα κρίσιμα ο ΜακΓκραθ

Έβγαλε... ποιότητα στα κρίσιμα ο ΜακΓκραθ
Photo Credits: INTIME

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα η Γιουβέντους ήταν αυτή που είχε πάρει τα ηνία. Οι Λιθουανοί κατάφεραν να… χτίσουν διαφορά στο σκορ, η οποία όμως εξανεμίστηκε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Και σε αυτό το γεγονός πρωταγωνιστής ήταν ο Ντόνι ΜακΓκραθ. Οι έξι διαδοχικοί πόντοι που πέτυχε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου δεκαλέπτου ήταν η… ανάσα που επιζητούσε η ΑΕΚ, ώστε να πάρει ώθηση και να κάνει την αντεπίθεσή της, κόντρα στην ομάδα από την Λιθουανία.

Ο Αμερικανοϊρλανδός άσος ήταν αυτός που κράτησε… όρθια την Βασίλισσα σε πολύ κρίσιμα σημεία του αγώνα. Και απέδειξε πως είναι παίκτης με ποιότητα, μετρώντας 14 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ, σε μία ακόμα «γεμάτη» εμφάνιση στο φετινό Champions League.

Πέραν όλων των άλλων, όμως, ο ΜακΓκραθ έβγαλε και ηγετικά χαρακτηριστικά στο παρκέ, ειδικά στο κακό διάστημα της ΑΕΚ στο παιχνίδι. Είναι παίκτης που θέλει την μπάλα στα δύσκολα και δεν θα φοβηθεί να πάρει την ευθύνη. Μέτρησε 3/3 τρίποντα στην Ουτενά, απόρροια της εμπιστοσύνης που έχει στο χέρι του, ενώ κατάφερε, σε μεγάλο βαθμό να περιορίσει και τον Άαρον Μπεστ, στο αμυντικό κομμάτι, όντας εκ των κορυφαίων της Βασίλισσας, σε όλους τους τομείς.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X