Μαδέσης στο enwsi.gr: «Η φετινή σεζόν ήταν καταπληκτική- κάθε τίτλος είναι ξεχωριστός για μένα»

Μαδέσης στο enwsi.gr: «Η φετινή σεζόν ήταν καταπληκτική- κάθε τίτλος είναι ξεχωριστός για μένα»
Photo Credits: INTIME

Ο πρωταθλητής της ΑΕΚ, Αλέξανδρος Μαδέσης μιλάει στο enwsi.gr για την φετινή εξαιρετική σεζόν όπου κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα σε Νέους και Εφήβους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η φετινή σεζόν είναι μια από τις καλύτερες στην καριέρα του πρωταθλητή της ΑΕΚ, Αλέξανδρου Μαδέση ο οποίος βλέπει την σκληρή δουλειά και την προσπάθεια χρόνων να αποφέρουν καρπούς.

Ο αθλητής του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης της ΑΕΚ σάρωσε πριν λίγες ημέρες τα μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων κατακτώντας την πρώτη θέση ενώ είχε προηγηθεί φέτος και ο τίτλος στην κατηγορία των Νέων. Ο νεαρός αθλητής του «Δικεφάλου» αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην χώρα μας και μια από τις μεγάλες ελπίδες της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Φέτος εκτός από τις προσωπικές του διακρίσεις, αποτέλεσε και βασικό στέλεχος της ανδρικής ομάδας της ΑΕΚ σημειώνοντας σπουδαίες νίκες.  Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος στην κατηγορία των Εφήβων, ο Αλέξανδρος Μαδέσης μίλησε στο enwsi.gr για την φετινή σεζόν αλλά και τα όνειρα του στο μέλλον.

– Αλέξανδρε ένας ακόμη Πανελλήνιος τίτλος για σένα στην κατηγορία των Εφήβων, τι σημαίνει αυτό για σένα;

Είναι ο 3ος τίτλος σε πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων αλλά κάθε ένας είναι ξεχωριστός, έχει την δική του σημασία και τα συναισθήματα είναι μοναδικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που στην τελευταία μου χρονιά σαν Έφηβος κατέκτησα αυτό τον τίτλο.

– Πως θα χαρακτήριζες την φετινή σεζόν για σένα;

Η φετινή σεζόν ήταν καταπληκτική, πετυχαίνοντας όλους τους στόχους που είχα θέσει εξ’ αρχής. Στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας με την ΑΕΚ καταφέραμε να μπούμε στις θέσεις 1-4 περιμένοντας την κατάταξη στα play off που θα γίνουν τέλος του μηνός. Στις ηλικιακές κατηγορίες πέραν από την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων στην Καλαμαριά είχε προηγηθεί η κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος Under 21 στην Καρδίτσα. Οπότε το πρωτάθλημα στους Εφήβους ήταν το καλύτερο φινάλε.

-Είσαι ένα πολύ νέο παιδί, πως καταφέρνεις να συνδυάζεις την καθημερινότητα σου με τις απαιτητικές προπονήσεις και τους αγώνες;

Την προηγούμενη χρονιά ολοκλήρωσα την δευτεροβάθμια εκπαίδευση αλλά το πρόγραμμα έμεινε απαιτητικό έχοντας διπλές προπονήσεις καθημερινά και αγωνιστικές υποχρεώσεις εντός και εκτός Ελλάδας. Προσπαθώ να συμμετέχω σε διεθνή τουρνουά της ITTF και παράλληλα αγωνίζομαι στο πρωτάθλημα της Γαλλίας με την GBTT. Δεν είναι εύκολο να τα συνδυάζεις όλα αλλά προσπαθώ να έχω μια ισορροπία.

-Τι σημαίνει για σένα το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης;

Είναι ένα άθλημα που πραγματικά το αγαπώ. Βοηθάει σωματικά και πνευματικά και το προτείνω ανεπιφύλακτα στον καθένα να το δοκιμάσει ανεξάρτητος ηλικίας. Εγώ ξεκίνησα την ενασχόληση μου από πολύ μικρός αλλά είναι ένα άθλημα που σε κερδίζει και δεν σε αφήνει να το εγκαταλείψεις.

Μαδέσης στο enwsi.gr: «Η φετινή σεζόν ήταν καταπληκτική- κάθε τίτλος είναι ξεχωριστός για μένα»

– Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το μέλλον;

Μου αρέσει να βάζω κοντινούς στόχους και να τους πλησιάζω με μικρά αλλά σταθερά βήματα. Κάθε χρόνο θέτω καινούργιους στόχους και αυτό μου δίνει ένα πολύ μεγάλο κίνητρο να δουλεύω και να εξελίσσομαι συνεχώς.

-Σε έχει βοηθήσει το γεγονός πως ο προπονητής σου είναι και ο μπαμπάς σου, ο Κώστας Μαδέσης;

Πιστεύω ότι υπάρχει πολύ καλή χημεία μεταξύ μας, έχουμε άψογη συνεργασία και με βοηθάει στο προπονητικό και αγωνιστικό κομμάτι. Του οφείλω πολλά και τον ευχαριστώ για όλα.

-Τι εμπειρίες αποκόμισες από την φετινή παρουσία σου στην Α’ Εθνική με την ΑΕΚ;

Το φετινό ελληνικό πρωτάθλημα ήταν πολύ δυνατό. Συμμετείχαν αξιόλογοι Έλληνες αθλητές αλλά και ξένοι που είναι ψηλά στον παγκόσμιο πίνακα αξιολόγησης. Παίζοντας με αυτούς τους αθλητές αποκόμισα εμπειρίες χρήσιμες για την εξέλιξη μου. Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή πορεία με την ΑΕΚ και είμαι χαρούμενος που βοήθησα από την πλευρά μου.

-Υπάρχει κάποιος αγώνας που απόλαυσες περισσότερο φέτος;

Φέτος είχα την μοναδική χαρά όχι  μόνο να αγωνιστώ απέναντι στον πρώην πρωταθλητή Ευρώπης ανδρών τον Γάλλο Emmanuel Lebesson αλλά να καταφέρω να επικρατήσω στο μεταξύ μας παιχνίδι. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και πραγματικά τα έδωσα όλα και χάρηκα το αποτέλεσμα.

Μαδέσης στο enwsi.gr: «Η φετινή σεζόν ήταν καταπληκτική- κάθε τίτλος είναι ξεχωριστός για μένα»

Τα μετάλλια του Μαδέση στα δύο Πανελλήνια πρωταθλήματα

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων -Ανδρών:

1η θέση ομαδικό

1η θέση ατομικό

2η θέση διπλό

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανιδων:

1η θέση ατομικό

1η θέση μικτό

2η θέση ομαδικό

2η θέση διπλό

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X