"Σκυλιά" του αμυντικού... πολέμου

"Σκυλιά" του αμυντικού... πολέμου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ένας 28 ετών, ο άλλος 27. Ο Βράνιες ήρθε Δεκέμβρη στην ΑΕΚ, ο Λαμπρόπουλος από τα “χωράφια” της Β’ εθνικής. Ο πρώτος με το… καλημέρα μπήκε στην 11αδα (6 ματς, 1 γκολ), ο δεύτερος πάλεψε και παλεύει καθημερινά για την θέση του και δικαιώθηκε (20 ματς, 2 γκολ).

Αυτό που… ενώνει τον Ογκνιέν Βράνιες και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο στην ΑΕΚ, είναι ότι είναι δύο σκυλιά του (αμυντικού) πολέμου, δύο παίκτες που θα… πεθάνουν στο χορτάρι, είτε έχουν χάσει, είτε έχουν κερδίσει. Και ο Μανόλο Χιμένεθ κατάφερε τον Βόσνιο και τον Ελληνα να τους κάνει δίδυμο… επιπέδου ΑΕΚ. Και πολύ ταιριαστό μάλιστα.

Ενωσε το “μαχητικό” πνεύμα τους σε άμυνα και επίθεση, την ταχύτητα τους στο κέντρο της άμυνας και κάπως έτσι ο Μπάρκας και ο Ανέστης έχουν να αντιμετωπίσουν (πολύ) λίγες φάσεις και η ΑΕΚ μετρά σε 5 ματς 15-0 παθητικό.

Ο Βράνιες μέχρι στιγμής παρουσιάζεται ως ένας σκληρός αμυντικός, που μπαίνει δυνατά στις φάσεις και ήδη το… πλήρωσε με κίτρινες κάρτες. Αν το μετριάσει και το “κουλαντρίσει”, θα είναι μια εξαιρετική λύση στα στόπερ.

Ο Λαμπρόπουλος γνωρίζει καλύτερα τα δεδομένα στην Ελλάδα και έχοντας βελτιώσει το παιχνίδι του και το σώμα του εξελίχθηκε σε σούπερ λύση για την άμυνα της ΑΕΚ. Αν και θα μπορούσε μετά το “καταρραμένο” ματς στο Καραϊσκάκη που έπαιξε αμυντικό χαφ (όταν και έπεσαν να τον… φάνε για μια λάθος πάσα) να “λυγίσει” και να παρατήσει τον εαυτό του. Το πόσο δούλεψε, φαίνεται πια στο γήπεδο.

Ο Χιμένεθ τους έχει “δέσει” ως δίδυμο με τον Τσιγκρίνσκι στα πιτς, τον Λέσκοτ πίσω στη Βρετανία και τον Κολοβέτσιο ως 3η λύση πια. Και το αποτέλεσμα τον… δικαιώνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X