Παίρνει μπρος, ψάχνει ρυθμό και βάζει... δύσκολα

Παίρνει μπρος, ψάχνει ρυθμό και βάζει... δύσκολα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Μανουέλ Ντίας να κρίνεται ως αποτυχημένη επιλογή που δεν κατάφερε να βάλει… δύσκολα στον Ντίντακ Βιλά, ο Βινίσιους Φρέιτας είναι η μεγάλη ελπίδα της ΑΕΚ να αυξήσει τον ανταγωνισμό για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ χθες έπαιξε για πρώτη φορά και μάλιστα πήρε 35 λεπτά, αν και το ματς ήταν “τελειωμένο” και δεν είχε ανταγωνισμό και υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Η αλήθεια είναι ότι ο Βινίσιους έδειξε ότι διψά. Θέλει να παίξει, έρχεται από πολύ μεγάλο αποχής από επίσημα ματς και το άγχος του ήταν αρκετό χθες. Ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν δίπλα του και προσπαθούσε συνεχώς να τον ενθαρρύνει για να δώσει το καλύτερο του. Ο Βινίσιους έδειξε ότι χρειάζεται ρυθμό και αυτό θα έρθει μόνο μέσα από τα παιχνίδια και τα αγωνιστικά λεπτά.

Για το ματς της Πέμπτης με τον Πλατανιά στα Χανιά, μένει να φανεί αν ο Χιμένεθ τον ρίξει στην… μάχη σε ένα τόσο δύσκολο και κρίσιμο ματς (πρώτος προημιτελικός Κυπέλλου) ή θα περιμένει την επόμενη Δευτέρα το ματς με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο.

Πάντως, είναι δεδομένο ότι πολύ σύντομα ο Ντίντακ θα έχει ανταγωνισμό στο αριστερό άκρο της άμυνας. Κάτι που θα κάνει καλό στον ίδιο τον Ισπανό, στον Βινίσιους, αλλά περισσότερο στην ίδια την ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X