Χτίζει σερί, χτίζει αυτοπεποίθηση (19:30 LIVE enwsi.gr)

Κανονικό ποδόσφαιρο, από κανονική ομάδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ κατάφερε να με το… καλημέρα να κάνει το 2Χ2 στην ΑΕΚ αφήνοντας χαμόγελα στον κόσμο της ΑΕΚ μετά από καιρό και κυριότερα το καταστροφικό πέρασμα του Ζοσέ Μοράις στον πάγκο της.

Μετά το 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης και το 0-1 στην Λιβαδειά, η ΑΕΚ σήμερα (19:30, LIVE enwsi.gr) αντιμετωπίζει την Ξάνθη στα Πηγάδια για την 18η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Λουτσέσκου είναι στην 2η θέση και παρουσιάζει αξιόμαχη ομάδα φέτος, με την ΑΕΚ από την 6η θέση να στοχεύει αρχικά να μπει στην 5αδα των πλέι οφ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Χιμένεθ δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές για το ματς στην Ξάνθη, συγκριτικά με το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Ετσι, αναμένεται να δούμε στην 11αδα τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τον Γκάλο δεξί μπακ, τον Ντίντακ αριστερό μπακ, τους Λαμπρόπουλο και Βράνιες στο κέντρο της άμυνας, τον Σιμόες με τον Γιόχανσον αμυντικά χαφ, τον Μάνταλο δεκάρι, τους Πατίτο και Χριστοδουλόπουλο στα άκρα της επίθεσης και σέντερ φορ τον Πέκχαρτ σε σύστημα 4-2-3-1.

Εκτός αποστολής είναι οι Τσιγκρίνσκι και Αλμέιδα που είναι τραυματίες και ο παραγκωνισμένος Αραβίδης.

Το ματς θα σας μεταδώσει LIVE το enwsi.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X