ΜακΓκραθ στο enwsi.gr: «Σαν στο σπίτι μου στην ΑΕΚ» (VIDEO)

Πίστη στην πρόκριση, αλλά και... συγκράτηση
Photo Credits: INTIME

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία. Επτά χρόνια μετά την πρώτη παρουσία του με την κιτρινόμαυρη φανέλα, επέστρεψε στον… τόπο του εγκλήματος. Ο Ντόνι ΜακΓκραθ είναι και πάλι παίκτης της ΑΕΚ, με σκοπό να δώσει ποιότητα και λύσεις στην περιφέρεια της Βασίλισσας, ως το τέλος της σεζόν.

Ήδη, μάλιστα, με το… καλημέρα έχει δείξει διαπιστευτήρια, όντας ένας από τους πλέον κομβικούς παίκτες της ομάδας. Κόντρα στην Ζιελόνα Γκόρα δεν χρειάστηκε να… φορτσάρει, όμως η  «δουλειά» είχε ήδη γίνει, με την ΑΕΚ να τερματίζει στην δεύτερη θέση του ομίλου της.

Ο 32χρονος άσος μίλησε στο enwsi.gr για τις πρώτες μέρες του στην Ένωση, αναφέρθηκε στους στόχους του με την κιτρινόμαυρη φανέλα, ενώ «αποθέωσε», με τον τρόπο του, τον κόσμο της ομάδας, αλλά και τον Μάικλ Ντίξον!

«Είμαι χαρούμενος που γύρισα. Νιώθω την ΑΕΚ σαν το σπίτι μου. Η ομάδα έχει πιστό κοινό. Έχουμε χτίσει ένα καλό σερί νικών και αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε σε αυτό το τέμπο», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Εν συνεχεία, η κουβέντα πήγε και στα δύο τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας, κόντρα σε Παρτιζάν και Ζιελόνα Γκόρα, τα οποία είχαν ένα ευτυχή κατάληξη για την ομάδα. «Θεωρώ πως πρέπει να κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Το κάθε παιχνίδι έχει τη σημασία του και εκεί επικεντρώνουμε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θεωρώ πως έχουμε δυνατή ομάδα που μπορεί να πάει μακριά, ήταν τα λόγια του.

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στην Βασίλισσα «έδεσε» με τον Μάικλ Ντίξον, για τον οποίο μόνο καλά λόγια είχε να πει. «Είναι πολύ καλός παίκτης. Είναι νεότερος και εγώ με τη σειρά μου προσπαθώ να τον βοηθήσω σε κάποια πράγματα με την εμπειρία μου. Ελπίζω να συνεχίσουμε να έχουμε καλή συνεργασία, να παίζουμε καλά μαζί και η ομάδα να προχωράει».

Ο κόσμος έχει υψηλές απαιτήσεις από τον ίδιο, κάτι το οποίο όχι μόνο δεν τον αγχώνει, αλλά του δίνει ένα ακόμα κίνητρο. «Σε κάθε παιχνίδι θα παλεύω για την ομάδα και θα παίζω σκληρά. Θέλω να είμαι ένας από τους σημαντικούς παίκτες της ομάδας στα κρίσιμα σημεία κάθε αγώνα. Θέλω να βάζω μεγάλα σουτ για την ΑΕΚ».

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν, λέει το τραγούδι, όμως στην περίπτωση της επιστροφής του ΜακΓκραθ στην Βασίλισσα οι διαφορές είναι αρκετές, συγκριτικά με την παρουσία του το 2008 «Ο οργανισμός και όλο το κλαμπ είναι πολύ καλά τώρα. Έχουμε πολύ δυνατή ομάδα. Οι οπαδοί, πάντως, παραμένουν ίδιοι, δεν έχουν αλλάξει. Συνεχίζουν να μας υποστηρίζουν με πάθος και αυτό είναι κάτι το ιδιαίτερο»

Κλείνοντας, τον ρωτήσαμε για το εάν η κατάκτηση του Champions League είναι ο νο.1 στόχος της ομάδας, με τον ίδιο να κρατά μια πιο… ουδέτερη στάση. «Πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια στα οποία παίζουμε και να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι. Αυτό συμβαίνει και στο Champions League», ήταν η τοποθέτησή του.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X