Μυστήριο: Εξαφανίστηκε η εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ»

Μυστήριο: Εξαφανίστηκε η εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρωτοσέλιδο που αναφερόταν σε πώληση Μιλιβόγεβιτς και περιείχε επίθεση στον Θόδωρο Θεοδωρίδη (!) αποσύρθηκε από την κυκλοφορία για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα στο χώρο του αθλητικού Τύπου. Η εφημερίδα ΓΑΥΡΟΣ έβγαλε πρωτοσέλιδο, το πόσταρε κανονικά στην σελίδα της στο facebook και μετά το εξαφάνισε, αφήνοντας το χθεσινό.

Το αξιοσημείωτο, όμως, δεν είναι μόνο αυτό, καθώς δεν αποσύρθηκε μόνο το πρωτοσέλιδο, αλλά και όλη η εφημερίδα που είχε τυπωθεί και είχε ουκ ολίγα ενδιαφέροντα «χτυπήματα» στο εξώφυλλο της.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΓΑΥΡΟΣ είχε παρουσιαστεί κανονικά από τους συντελεστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά αποσύρθηκε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Πάντως, όσοι πρόλαβαν και είδαν το πρωτοσέλιδο και σας το παρουσιάζει το SDNA, προξενούσαν εντύπωση δύο γεγονότα.

Μυστήριο: Εξαφανίστηκε η εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ»

Το ένα ήταν η βέβαιη πώληση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στην Κρίσταλ Πάλας με 12,5 εκατομμύρια ευρώ και το δεύτερο ήταν η σκληρή επίθεση στον γενικό γραμματέα της ΟΥΕΦΑ και γιο του Σάββα Θεοδωρίδη, Θόδωρο.

Μάλιστα, στην εφημερίδα, που δεν κυκλοφόρησε ποτέ στα περίπτερα, υπήρχε και αποκλειστική συνέντευξη του Σαμ Αλαρντάις για την πρόταση της Κρίσταλ Πάλας στον Σέρβο αμυντικό μέσο του Ολυμπιακού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η εφημερίδα τυπώθηκε κανονικά, αλλά στην κυριολεξία στο παρά ένα δεν έγινε η διανομή στα περίπτερα της χώρας την ώρα δηλαδή που τα φορτηγά γέμιζαν με όλες τις άλλες εκδόσεις.

Μυστήριο: Εξαφανίστηκε η εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ»

Το τι έγινε κανείς ακόμα δεν το ξέρει μιας και στην επίσημη σελίδα του ΓΑΥΡΟΥ στο facebook υπάρχει πρωινή ανάρτηση που αναφέρει τι μπορεί να διαβάσει κάποιος σήμερα στην εφημερίδα:

«Στον ΓΑΥΡΟ που κυκλοφορεί σήμερα, θα μπορέσετε να διαβάσετε όλα τα νέα της Ολυμπιακάρας μας. Κατ’ αρχάς στο βόλεϊ ο Θρύλος επικράτησε με 3-1 σετ του ΠΑΟ στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ. 3-1 από 0-1 για τον Ολυμπιακό, που έδειξε πως είναι πάρα πολύ μεγάλη ομάδα.

Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτισσες στο βόλεϊ κατάφεραν να κερδίσουν με 3-2 σετ εκτός έδρας την Τσανάκαλε από την Τουρκία. 0-2, 2-2 και 2-3 για τις παίκτριες του Κοβάτσεβιτς, ο οποίος μπόρεσε να παρατάξει μαεστρικά την ομάδα του.

Αυτά και άλλα πολλά στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, με όλα τα νέα της μεγάλης μας αγάπης, της Ολυμπιακάρας μας. Μαζί και το FREDDO φυσικά με πολλά και ενδιαφέροντα νέα.»

Το αξιοσημείωτο και εδώ είναι πως δεν υπάρχει λέξη για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς και τον Θόδωρο Θεοδωρίδη!

Ας τα δούμε, όμως, αναλυτικά…

Μυστήριο: Εξαφανίστηκε η εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ»

Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που δεν κυκλοφόρησε εκτός από τις νίκες στο βόλεϊ υπάρχει και η πώληση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς με 12,5 εκατομμύρια ευρώ στην Κρίσταλ Πάλας.

Το ερυθρόλευκο έντυπο αναφέρει πως ο Σέρβος είναι με τις βαλίτσες στο χέρι καθώς η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ ανέβασε την προσφορά της και ο προπονητής της, Σαμ Αλαρντάις μιλάει αποκλειστικά στον ΓΑΥΡΟ για την πρόταση που έκανε στον Ολυμπιακό!

Επίσης, υπάρχει χτύπημα για επιστροφή του Ρομαό, την επιθυμία του Κασάμι και για μεταγραφή δεξιού μπακ!

Ένα άλλο «καυτό» θέμα στο πρωτοσέλιδο του ΓΑΥΡΟΥ είναι «τα σκάνδαλα στην ΕΠΟ», αλλά και η πρωτοφανής επίθεση στον γιο του Σάββα Θεοδωρίδη, Θόδωρο! Με αφορμή τους μισθούς τους η εφημερίδα γράφει:

«Όλοι αυτοί διασύρουν την Ελλάδα και το ποδόσφαιρο να τους… χαίρεται ο Θόδωρος Θοδωρίδης»!

Μυστήριο: Εξαφανίστηκε η εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ»
πηγή sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X