Απλήρωτοι οι διαιτητές στην Σούπερ λίγκα

Απλήρωτοι οι διαιτητές στην Σούπερ λίγκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις των διαιτητών της μεγάλης κατηγορίας για την καθυστέρηση στην καταβολή των οφειλομένων τους από τη Σούπερ Λιγκ. Μπορεί εξάλλου να έχει ήδη ολοκληρωθεί η 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ωστόσο υπάρχουν ακόμη οφειλές από την περσινή σεζόν!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν καταβληθεί οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου, όπως επίσης και των πλέι οφ. Την ίδια στιγμή η Λίγκα ενημέρωσε χθες τους διαιτητές ότι καταβλήθηκαν τα ποσά που είχαν λαμβάνειν για την 6η και την 7η αγωνιστική, ήτοι υπάρχουν ακόμη ανεξόφλητες οι δέκα αγωνιστικές που έχουν παιχτεί έκτοτε.

Κι εδώ βέβαια πρέπει να σημειώσουμε ότι τις περισσότερες φορές οι διαιτητές καλούνται να βάλουν από την τσέπη τους μεγάλα ποσά για οδοιπορικά τα οποία προπληρώνουν όταν πρόκειται για παράδειγμα να πάρουν ταξί για να μεταβούν σε κάποια άλλη πόλη.

Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που έχουν “ενοχλήσει” τους ανθρώπους της διοργανώτριας για τα οφειλόμενά τους και μάλιστα σε αρκετά πιο έντονο ύφος απ’ ό,τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, με τους ιθύνοντες της Λίγκας να επικαλούνται την έλλειψη ρευστότητας όπως επίσης κι ότι δεν πρόκειται να χάσουν τα χρήματά τους…

πηγή:sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X